ثبت‌نام سیم‌کارت‌های دولتی همراه اول از چهار روز پیش آغاز شده، اما تاکنون آمار دقیقی از سوی مدیران اپراتور اول پیرامون تعداد متقاضیانی که تاکنون اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند ارائه نشده است. مدیران شبکه همراه اول، تغییر در نحوه ثبت‌نام که در این دوره توسط دفاتر خدمات ارتباطی انجام می‌شود را عامل اصلی مشخص نبودن میزان استقبال از سیم‌کارت‌های دولتی اعلام می‌کنند.

در حالی که محمدمهدی عطوفی، معاون بازاریابی و امور مشترکان اپراتور اول در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی تلفن‌همراه خبر از کاهش ۱۰ تا ۱۵درصدی ثبت‌نام اینترنتی را می‌دهد، اما سایت اطلاع‌رسانی منسوب به وزارت ارتباطات در گفت‌وگوهای مختلف به افزایش استقبال از سیم‌کارت‌های دولتی برخلاف پیش‌بینی‌های مدیران اشاره می‌کند و این در حالی است که تاکنون از سوی هیچ‌یک از مدیران وزارت ارتباطات آماری پیرامون میزان ثبت‌نام اعلام نشده است.

گفته می‌شود در برنامه پیش‌بینی شده برای سال ۸۶ واگذاری ۲میلیون و ۶۰۰هزار سیم‌کارت‌ در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.

۳۱ تیر آخرین مهلت دریافت اعتباری دولتی نیست

اعلام مهلت زمانی برای دریافت سیم‌کارت‌های اعتباری دولتی که از سوی مدیران اپراتور اول ۳۱ تیرماه اعلام شده بود با واکنش‌هایی از سوی متقاضیان شهرستانی روبه‌رو شده است.

بسیاری از متقاضیان سیم‌کارت اعتباری همراه اول که به تازگی سیم‌کارت‌هایشان برای تحویل به دفاتر پستی شهرستان‌ها رسیده است، تعیین اولتیماتوم برای دریافت سیم‌کارت را مغایر با مفاد مندرج در برگ قرارداد خود می‌دانند.

با این حال معاون بازاریابی همراه اول در این باره می‌گوید: برای دریافت سیم‌کارت‌های اعتباری مهلتی ۲ماهه تعیین شده که این زمان صرفا تا پایان تیرماه نبوده و برای مشترکان شهرستانی از زمان ارسال سیم‌کارت‌ها به دفاتر پستی مراکز آغاز می‌شود.

مدیران پستی، دفاتر خدمات ارتباطی را براساس آیین‌نامه تعطیل می‌کنند

در حالی که عبدالمجید امین، رییس انجمن‌های کارفرمایی دفاتر ارتباطی و همراه کشور از تعطیلی برخی از این دفاتر توسط مدیران میانی شرکت پست در استان‌ها و برخلاف مواد آیین‌نامه‌ای خبر داده است، اما محبیان عراقی، مدیرعامل شرکت پست تاکید کرد: مدیران شرکت پست در استان‌ها باید به متخلفان ابتدا بر اساس آیین‌نامه، تذکر کتبی دهند و در صورت ادامه تخلف، دفاتر خدماتی را تعطیل کنند.

امسال ۱۰میلیون گوشی نیاز داریم

ابراهیم درستی، رییس انجمن فروشندگان لوازم صوتی و تصویری با اشاره به افزایش انگیزه قاچاق گوشی تلفن‌همراه پس از لغو طرح رجیستری توسط وزارت ارتباطات، نیاز بازار سال جاری تلفن‌همراه را ۱۰میلیون گوشی عنوان کرد.

به اعتقاد وی تا زمانی که تعرفه‌ها کاهش نیابد، میزان قاچاق گوشی همچنان با افزایش روبه‌رو خواهد بود.

تغییر نام شرکت ارتباطات سیار

به گفته مدیر روابط عمومی اپراتور اول شرکت ارتباطات سیار به شرکت ارتباطات سیار ایران تغییر نام داد.

شنیده شده که شکایت شرکتی که بیش از ده سال پیش با نام ارتباطات سیار ثبت و مشغول به فعالیت بوده باعث شده تا مدیران بزرگ‌ترین اپراتور تلفن‌همراه کشور مجبور به تغییر نام خود شوند.

اپراتور اول تلفن‌همراه در طول ۱۳سال فعالیت خود، ۹سال در زیرمجموعه شرکت مخابرات ایران قرار داشت و ۴سال نیز با نام شرکت ارتباطات سیار فعالیت کرده است.