18 سال است که سیم‌کارت به کشور ایران وارد شده است و هر روز هم به مشترکان اپراتورهای تلفن همراه افزوده می‌شود.
ورود سیم‌کارت به ایران در سال ۱۳۷۳ و توسط شرکت مخابرات ایران انجام شد و روند ثبت‌نام از سوی شرکت پست و پس از آن فروش از طریق شرکت مخابرات ایران در تهران و استان‌ها، به تدریج انجام شد و کم کم مورد استقبال قرار گرفت.

در سال‌های ابتدایی ورود تلفن همراه تنها یک اپراتور نیازهای ارتباطی متقاضیان را پوشش می‌داد که پس از آن در سال‌های 1384 و 1385 دو اپراتور دیگر ورود کردند و با راه‌اندازی سیم‌کارت‌های اعتباری خود به تعداد مشترکان خود افزودند. مدیرعامل اپراتور اول در اعلام آخرین آمار تعداد مشترکانش در مردادماه 91 به بیش از 53 میلیون سیم‌کارت ثبت شده و 37 میلیون سیم‌کارت فعال در آن لحظه اشاره کرد و گفت: شبکه در حال نوسازی است و به‌زودی تمام شبکه همراه اول برای ارائه خدمات جدید تلفن همراه به‌روز می‌شود.
اما طبق آخرین اخبار و آمار منتشر شده از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت کشور،‌ هم‌اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران حدود ۵۷ میلیون سیم‌کارت فروخته که ۵۲ میلیون آن فعال شده و ۱۱۶۷ شهر و ۶۷ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور را تحت پوشش قرار داده است. ضریب نفوذ این اپراتور حدود ۷۰ درصد و ارتباط رومینگ بین‌الملل آن با ۲۶۹ اپراتور در ۱۱۱ کشور جهان برقرار است، اما آمار نشان داده شده از اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) حاکی از وجود نزدیک به ۳۳ میلیون مشترک اعم از دائمی و اعتباری است. اپراتور سوم تلفن همراه هم که چندی است از آغاز فعالیت رسمی‌اش می‌گذرد و به توزیع سیم‌کارت‌های خود در استان‌های تهران، کرج، مشهد و شیراز پرداخته و اکنون در ۱۵ شهر دارای پوشش ارتباطی است، اما هنوز به دلیل تازگی کار و شروع واگذاری در شهرهای مختلف آماری از سیم‌کارت‌های فعال این اپراتور در دست نیست. در همین رابطه روابط عمومی رایتل به ایسنا اعلام کرد: تاکنون نزدیک به ۷۰ هزار نفر نسبت به پیش ثبت‌نام خود اقدام کردند که دعوت‌نامه‌های آنها دیده شده است و هر روز تعداد ثبت‌نام‌ها افزایش دارد.