به اعتقاد استاد دانشگاه تهران، ارقام پیش‌بینی شده در برنامه چهارم توسعه در زمینه مخابرات شامل دست یافتن به ضریب نفوذ ۳۰درصد در اینترنت و افزایش مشترکان تلفن‌همراه به ۲۰ تا ۳۵میلیون واقع‌بینانه نبوده و دور از دسترس است. ناصر یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: در بخش اینترنت که کاربران آن باید به یک دانش پایه حداقلی رسیده و تا حدی هم به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند، کار دشوارتر است، در صورتی که تلفن‌همراه کاربری بسیار آسانی دارد، در نتیجه ما در اینترنت نه از لحاظ دانش مورد نیاز کاربران و نه ساخت‌های مخابراتی نمی‌توانیم به اهداف تعیین شده دست یابیم.

وی در ادامه با بیان این که جامعه ما نسبت به دنیای امروز از نظر علمی ‌و فنی عقب مانده است، گفت: ما به خصوص در زمینه نیروی انسانی و ساخت‌های فرهنگی فوق‌العاده ضعیف هستیم و تنها راه حل ما سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی به ویژه در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها است.

این استاد دانشگاه در پایان تاکید کرد: جهان امروز، جهان دانش است، نه ماشین و ابزار و ساختمان، دانش یعنی افراد و این اولویت‌ها را مشخص می‌کند اما در عمل برنامه‌ها به یک جهت دیگر می‌رود و ما در صورتی که در بخش نیروی انسانی کشورمان یک تحول اساسی ایجاد کنیم، می‌توانیم سایر مشکلاتمان را نیز حل کنیم.