صادرات دستگاههای مجهز به بلوتوث۴۷ درصد افزایش مییابد
تالیا نیوز- بلوتوث یک فناوری بسیار جالب و جذاب است، چرا که طیف وسیعی از کاربران و محصولات تجاری را در بر میگیرد و این امر به آن معناست که فرصتهای بسیاری پیش روی بلوتوث قرار دارد. به گزارش تالیانیوز، بر اساس تحقیقات موسسه IC Insights data ، میزان صادرات دستگاههای مجهز به فناوری بلوتوث از میزان ناچیز آن در سال ۲۰۰۰ میلادی به ۵۱۵میلیون دستگاه در سال ۲۰۰۶ میلادی افزایش یافته و انتظار میرود تا سال ۲۰۱۰ میلادی نیز این رقم به ۱۶۳۰میلیون دستگاه افزایش یابد. موضوع جالب توجه دیگر اینکه میزان صادرات رو به افزایش ماژولهای بلوتوث در سال ۲۰۰۶ میلادی از مرز یک میلیارد هم گذشت. همچنین پیش بینی میشود که در مقطع ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ میلادی، میزان صادرات دستگاههای بلوتوث به میزان بسیار زیادی و در سطح سالانه ۳۳درصد افزایش یابد.
بر اساس این خبر، پیش بینی میشود میزان درآمد بازار تراشههای بلوتوث از ۴۷/۱میلیارد دلار در حد فاصل سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ میلادی به بیش از ۲/۳میلیارد دلار افزایش یابد. همچنین پیش بینی میشود که ASP (میانگین قیمت فروش) تراشههای بلوتوث در سال ۲۰۱۰ میلادی حدود یک چهارم قیمت آن در سال ۲۰۰۲ میلادی باشد. قیمت پایین یکی از عوامل مهمیاست که باعث توسعه تکنولوژی بلوتوث در مقیاس وسیع میشود.
از طرف دیگر، افزایش حمایتها و استقبال جهانی و همچنین طیف گسترده و متنوع کاربردهای پیشرفته آن باعث شده تا قابلیتها و پتانسیلهای قابل ملاحظهای در بازار تکنولوژی مربوطه به وجود آید. در حال حاضر، هزاران شرکت از تکنولوژی بلوتوث حمایت میکنند که از آن جمله میتوان به برترین تولیدکنندگان وسایل الکترونیکی جهان اشاره کرد.
ارسال نظر