گرانترین و ارزانترین گوشیهای موبایل بازار تهران
سیمکارتهای هزاری، گوشی های میلیونی
ندا لهردی سیم کارت را که میگیری راه میافتی به دنبال گوشی. البته اگر زرنگتر باشی و سخت پسند میدانی که باید وقت بیشتری برای گوشی دوستداشتنیات بگذاری، همین میشود که از روزها قبل فکر خرید این ابزار کوچک ارتباطی که این روزها وجهه کاربردی و سرگرمیاش پررنگتر هم شده، تمام فکر و ذهنت را به خودش مشغول میکند. فرقی ندارد بودجهات برای خرید گوشی چقدر است، زیاد یا کم به هر حال دانستن گرانترین و ارزانترین گوشی موبایل بازار برای همه جالب توجه است. این موضوع البته میتواند جواب بسیاری از سوالهای ذهنتان درباره پرطرفدارترین مدلهای گوشی یا برند بازار و وضعیت قیمت گوشیهای دیگر را بدهد. به این ترتیب باید خودتان را برای یک گشت و گذار چند ساعته در خیابان جمهوری و مغازههایش آماده کنیدکه البته صرف چند دقیقهای برای خواندن این چند خط به هر دلیل مقرون به صرفهتر است. راه رفتنی را باید رفت. این بار اما مقصد، خیابان جمهوری و پل حافظ است. همه میدانند که بورس گوشیهای موبایل اینجا است و به این دلیل هم با شروع هر واگذاری جدید سیم کارتهای ثبتنامی، نه تنها خیابان جمهوری که تمام خیابانها و مسیرهای منتهی به آن از اتوبوس و تاکسی و خریداران مختلف انباشته میشود. این روزها اما با وجود شروع واگذاریهای جدید، فروشگاهها و پاساژهای فروش گوشی موبایل هنوز در انتظار خریداران هستند.
فروشگاههای سوت و کور موبایل
این روند رکود به اعتقاد فعالان بازار موبایل از پایان ماه رمضان شروع شده و گویا قرار است تا پایان امسال هم ادامه پیدا کند. دلایل اما متفاوت و مختلفند و البته هر کدام در جای خود منطقی و قابل بررسی. عدهای از فروشندگان گوشی معتقدند شدت یافتن سختگیریهای دولت برای واردات گوشی یکی از مهمترین دلایل رکود بازار است. در مقابل اما بعضی دیگر ورود سیم کارتهای ثابت و اعتباری ایرانسل شبکه مخابراتی کشور را علت این وضعیت میدانند.
صالحی یکی از فعالان بازار گوشی موبایل در این مورد میگوید: با ورود ایرانسل به خصوص سیمکارتهای اعتباریاش به بازار یک جنگ رقابتی میان شرکت تالیا و ایرانسل شکل گرفت که نتیجهاش هجوم متقاضیان به سیمکارتهای اعتباری و حتی ورود سیمکارتهای اعتباری دولتی به بازار شد. این جریان تاثیر زیادی روی قیمت انواع گوشی موبایل گذاشت و در نهایت به رونق بازار گوشیهای ارزانقیمت منجر شد.
هر طور هم حساب کنیم منطقی به نظر میرسد چون به صورت طبیعی هیچ کدام از ما تمایلی به خرید یک گوشی ۵۰۰هزار تومانی برای یک سیمکارت ۲۹هزار تومانی نخواهیم داشت.
با این وجود حتی تقاضای بیشتر برای گوشیهای ارزان قیمت هم نتوانسته تغییر چندانی در روند رکود قیمتهای بازار به وجود بیاورد.
همین میشود که در سکوت و خلوتی فروشگاههای موبایل خیلی از فروشندگان به جای انتظار برای ورود خریداران برای تغییر وضعیت کسبوکارشان دست به دعا برمیدارند! به این ترتیب شواهد ادامه رکود بازار گوشی موبایل تا پایان سال را فریاد میزنند.
بیم و امید
با تمام این کاهش قیمتها و رکود بازار اما خبرهای جدیدی از تصمیمات شرکت مخابرات به گوش میرسد که نوید روزهایی پر از بیم و امید را برای فعالان این بازار به همراه دارد.
به گفته بعضی از فعالان بازار موبایل، قرار است به زودی سیستم جدیدی از طرف شرکت مخابرات فعال شود که با شناسایی گوشیهای ثبت نشده و قاچاق اجازه فعال شدن آنها در شبکه را نمیدهد.
به این ترتیب با توجه به این که درحالحاضر حدود ۸۰درصد گوشیهای سونی اریسکون، نیمی از گوشیهای نوکیا و اغلب گوشیهای موتورولا به صورت قاچاقی وارد بازار شده و با دستکاریهای نرمافزاری و سختافزاری وارد شبکه میشوند با فعال شدن این سیستم جدید گوشیهای با گارانتی اصلی در بازار حکم طلا را پیدا میکنند.
ترینهای بازار موبایل
به هر حال نوبتی هم باشد نوبت به ترینهای بازار موبایل البته براساس بالا و پایین رفتن صفر قیمتهایشان میرسد.
به این ترتیب مسلما حق تقدم با پرطرفدارترین برند یا مارکهای بازار است.
پس بهتر است انتخاب اول گوشیهای NOKIA باشند. در میان این گوشیهای متنوع که هر کدام به خاطر داشتن یک قابلیت بیشتر ممکن است چندین هزار تومان گرانتر باشند درحالحاضر N۹۳ پیشگام است.
N۹۳ این روزها با گارانتی شرکت اتصالات به قیمت ۶۸۰هزار تومان به فروش میرسد.
البته N۹۳ تا قبل از ورود دو گوشی N۷۵ و N۹۵ به بازار کشور میتواند گرانترین باشد. این در حالی است که بعضیها معتقدند تعداد بسیاری کمی از گوشی N۹۵ به صورت قاچاق به بازار آمده که با قیمتی بیش از یکمیلیون تومان به فروش میرسند. در مقابل اما ۱۱۱۰ و ۱۱۰۰ هنوز ارزانترینهای Nokia هستند.
این گوشیها به ترتیب با قیمت ۶۰هزار تومان و ۵۹هزار تومان و با گارانتی شرکت نیا در بازار فروخته میشوند. سونیاریکسون هم هنوز J۱۰۰ را با قیمت ۶۷هزار تومانی و گارانتی سیتادل، ارزانترین خود میدانند.
اما P۹۹۰ جدید با قیمت ۶۲۰هزار تومان که توسط شرکت سیتادل عرضه میشود گرانترین گوشی این برند است.
طبیعی است، همیشه جدیدترینها گرانترینها هم هستند. سامسونگ هم که بازار خوبی در کشورهای آسیایی دارد، سعی دارد با عرضه گوشیهای ارزانقیمت جایگاهش را در بازار کشورمان حفظ کند.
به همین دلیل هم هست که گرانترین گوشی آن که مدل P۳۱۰ است از بسیاری از گوشی برندهای دیگر ارزانتر است.
P۳۱۰ این روزها با قیمت ۴۸۰هزار تومان از طرف شرکت پارسقائم به بازار عرضه میشود.
در مقابل ارزانترین گوشی شرکت سامسونگ هم C۱۳۰ است که شرکت پارسقائم آن را با قیمت ۹۵هزار تومان در بازار به فروش میرساند.
شرکت LG هم که اخیرا قرار است گوشیهایش در داخل کشور مونتاژ شوند هنوز با مدل شکلات در بازار شناخته میشود. شکلات که گرانترین گوشی LG است با قیمت ۲۸۵هزار تومان و با گارانتیهای متفرقه در بازار فروخته میشود. اگر توانایی خرید شکلات را ندارید بهتر است به آبنبات هم قانع باشید. آبنبات که همان ۱۱۰ kg شرکت LG و مونتاژ داخل است با قیمت ۵۸هزار تومان توسط شرکتهای متفرقه عرضه میشود.
حایر هم اگرچه برند چندان شناخته شدهای در بازار موبایل ندارد اما مدل V۸۸۰۰ آن پرطرفدارتر از بقیه است. به همین دلیل این گوشی با گارانتی متفرقه با قیمت ۱۷۵هزار تومان به فروش میرسد. در برابر مدل Z۹۸۰ با قیمت ۱۳۵هزار تومان و گارانتی متفرقه ارزانترین گوشی شرکت حایر است.
اگر جزو علاقهمندان و طرفداران گوشیهایی با قابلیتهای یک کامپیوتر در اندازه جیبیاش هستید هم بهتر است سراغ گوشیهای i-mate بروید. به این ترتیب متوجه میشوید در حال حاضر مدل KJAM با قیمت ۴۹۵ و گارانتی متفرقه ارزانترین گوشی این برند است اما اگر تصمیم دارید پول بیشتری برای گوشی دلخواهتان خرج کنید سراغ مدل JASJAR را بگیرید که این روزها با قیمت ۸۱۰هزار تومان و گارانتی متفرقه در بازار به فروش میرسد. فقط کافی است همت کنید و تا خیابان جمهوری بروید.
ارسال نظر