مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مورد آخرین وضعیت راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در کشور گفت: این پروژه از لحاظ فنی آماده بهره‌برداری و عرضه عمومی است، اما نیازمند مشارکت سازمان صدا و سیما برای تامین محتوا است. صابر فیضی در گفت‌وگو با مهر با بیان اینکه راه‌اندازی پروژه تلویزیون اینترنتی (IPTV) هنوز با سازمان صدا و سیما به صورت کامل نهایی نشده اظهار داشت: مذاکرات مثبتی در این زمینه شکل گرفته است؛ به نحوی که با اعلام آمادگی این سازمان راه‌اندازی پروژه قابل انجام خواهد بود.

وی با بیان اینکه به لحاظ فنی از سوی شرکت مخابرات ایران آمادگی عرضه و راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در کشور وجود دارد، ادامه داد: یک طرف این پروژه مربوط به شرکت مخابرات ایران است و طرف دیگر آن به سازمان صدا و سیما بر می‌گردد که مسوولیت محتوا با آن سازمان است.

فیضی تاکید کرد: این شبکه برای تمامی خدمات سرویس ویدئو درخواستی (VOD) قابل استفاده خواهد بود و کارآیی ارائه سرویس‌های تصویری را دارد. وی در مورد ظرفیت‌بندی این شبکه و امکان استفاده همزمان کاربران از سرویس‌های IPTV، خاطرنشان کرد: این امر به کیفیت و کمیت محتوای ارائه شده روی این شبکه و پذیرش آن از سوی مردم بستگی دارد.

IP-TV به ارسال و پخش برنامه‌های تلویزیونی برای مشترکان از طریق زیرساخت باند وسیع و توسط پروتکل اینترنت گفته می‌شود که این پدیده جهانی فرصتی را برای شرکت‌های مخابراتی جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود به منظور ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکه‌های IP فراهم کرده است. پخش دیجیتالی تلویزیون، ویدئو بر طبق تقاضا، فیلم طبق تقاضا که کاربران از یک «بانک فیلم»، فیلم مورد علاقه خود را انتخاب می‌کنند، برنامه‌ها و محتواهای ذخیره ‌شده‌ای که لزومی به مشاهده بهنگام آنها نیست و کاربر می‌تواند آنها را دانلود و سپس مشاهده کند، سرویس‌های تلفنی گوناگون، دسترسی به اینترنت و آموزش از راه دور از جمله کاربردهای IP-TV است.