موبایل ایرانی
وزیر ارتباطات «جیرینگ» همراه اول را افتتاح کرد
مدیرکل رایانه و محاسبات و مدیر پروژه جیرینگ از راهاندازی سامانه جدید خرید همراه اول در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تلکام خبر داد. علیرضا طلوع در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تلکام در جمع اصحاب رسانه، در تشریح سامانه جیرینگ اظهار داشت: سامانه خرید تلفن همراه یک سرویس جدید جهت انجام آسانتر و دقیقتر امور مالی مانند دریافت، پرداخت بهتر و اقتصاد خانواده طراحی شده است که این سامانه عملیات مالی خود را در هر زمان و هر مکان با اطمینان انجام میدهد. وی در توضیح ثبتنام این سرویس گفت: در ابتدا کاربر شماره #۱۲۳* را گرفته و سپس در مرحل دوم شماره صفر را باید وارد کند تا اطلاعات شخصی کاربر مورد تایید قرار گیرد، پس از این مرحله رمز خود را توسط پیامک دریافت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه خدمات جیرینگ یک خدمت با ۶سرویس است که تلفن همراه را به یک کیف پول الکترونیکی تبدیل میکند، گفت: انتقال شخص به شخص، پرداخت صورت حسابهای ماهانه، پرداختهای روزانه، اقتصاد خانواده، واریز و برداشت وجه شارژ اعتبار را شامل شش سرویس این خدمت معرفی کرد. وی هدف از انتخاب نام این سرویس را پول نقد دانست و تصریح کرد: به همین منظور این سرویس به نام جیرینگ معرفی شده و این سرویس بیشتر برای خریدهای روزانه و خریدهای خرد مورد استفاده قرار میگیرد.
طلوع سرعت، امنیت، دسترسی بالا و کارکرد آسان این سرویس را با توجه به ضریب نفوذ بالای تلفن همراه و پوشش ۹۰ درصدی همراه اول از ویژگیهای این سامانه دانست. وی خاطرنشان کرد: همچنین هدف از ارائه این سرویس توجه به همه مخاطبان است و نیازی به حساب بانکی وجود ندارد و این در حالی است که امکان پرداخت قبوض فراهم است. طلوع در خصوص دیگر مزیت این سرویس گفت: همچنین شرکتها میتوانند حقوق پرسنل خود را در حساب موبایل واریز کنند. وی با بیان اینکه این سرویس از دیماه سالجاری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت، افزود: سامانه جدید خرید همراه اول هماکنون در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تلکام عرضه میشود.
این سامانه صبح روز گذشته توسط رضا تقیپور وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در سالن همراه اول رسما آغاز به کار کرد.
کنترل از راه دور افراد در معرض سکته با بلوتوث
سیستم بیسیم بلوتوث برای مانیتورینگ سیگنال قلب با قابلیت ارسال به تلفن همراه توسط پژوهشگر دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شد.
مهدی فلاحنژاد، مجری این طرح گفت: این سیستم قابلیت مانیتورینگ فعالیت الکتریکی قلب افراد را از راه دور میسر کرده و از آن جا که امروزه درصد بسیار بالایی از افراد در شهرها و روستاها امکان استفاده از سیستم تلفن همراه را دارند، در صورت ایجاد پایگاههای مناسب در بیمارستانها و درمانگاهها، امکان پایش وضعیت قلبی افراد تحت خطر فوقالعاده میسر میشود. وی تصریح کرد: استفاده از چنین سیستمهایی باعث افزایش سلامت افراد جامعه، کاهش درصد مرگومیر ناشی از سکتههای قلبی، کاهش هزینهها و سفرها میشود. فلاح نژاد در بیان قابلیتهای این پروژه اظهار کرد: این پروژه منجر به ساخت یک سیستم چندمنظوره شد که چندین کاربرد از جمله افزودن قابلیتهای ذخیره در فایل، نمایش در محیط گرافیکی و ارسال از طریق MMS به یک گوشی تلفن همراه دیگر در شبکه مخابراتی کشور، ساخت سیستم ثبت سه کاناله ECG و پایش بیدرنگ توسط رایانه و امکان ذخیرهسازی بر روی آن را شامل میشود.
وی گفت: این پروژه برای اولین بار و به صورت کامل در ایران انجام شده که با توجه به سیستم مخابراتی کشور و نیازهای آن قابل توسعه است. فلاحنژاد خاطرنشان کرد: در سیستم طراحی شده، کاربر در صورت عدم دسترسی به رایانه میتواند سیگنال را به گوشی تلفن همراه خود ارسال کرده و آن را برای پزشک، درمانگاه یا مرکز مربوطه ارسال کند.
ارسال نظر