سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که با تدابیر اتخاذ شده از سوی این سازمان، از این پس واحدهای صنفی و نمایندگی‌های شرکت ایرانسل در سراسر کشور به فروش انواع کارت شارژ ایرانسل به قیمت درج شده (مصرف‌کننده) برروی آن ملزم هستند. به گزارش روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، در راستای تحقق سیاست‌های کلان کنترلی و نظارتی و تدابیر اتخاذ شده از سوی این سازمان مبنی بر ضرورت فروش تمامی کالاها توسط واحدهای صنفی حداکثر به قیمت درج شده (مصرف‌کننده) برروی آنها و با هدف پیشگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و تضییع حقوق مصرف‌کنندگان، نمایندگی‌های شرکت ایرانسل و واحدهای صنفی در سراسر کشور از این پس به فروش انواع کارت شارژ ایرانسل حداکثر به قیمت درج شده برروی بسته‌بندی کارت‌های مربوطه ملزم می‌باشند.این گزارش حاکی است، با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با شرکت ایرانسل، شرکت مذکور به تعیین و معرفی تعدادی از نمایندگی‌های طرف قرارداد خود جهت فروش انواع کارت شارژ به عوامل صنفی به قیمت مصوب به تفکیک هر استان با شرایط خاص اقدام کرده است. براساس این ابلاغیه، از این پس آن دسته از واحدهای صنفی خرده فروش که در زمینه فروش کارت شارژ ایرانسل نیز فعالیت می‌کنند، می‌توانند با ارائه کپی پروانه کسب و مراجعه به نمایندگان تعیین شده به اندازه نیاز خود و به قیمت مصوب (پایین‌تر از قیمت درج شده) کارت شارژ دریافت و پس از اعمال ضرایب سود خرده فروشی مصوب، آن را به قیمت درج شده برروی آن به فروش رسانند. این در حالی است که براساس ابلاغیه مذکور، تعداد سفارش خرید کارت شارژ تلفن همراه برای سایر واحدهای خرده‌فروشی (فاقد پروانه کسب) از ۵۰۰ عدد به ۱۰۰ عدد کاهش یافته است.بنا بر اعلام، این اطلاعیه به منزله ابلاغ عمومی تلقی و از تاریخ ابلاغ با واحدها متخلف برخورد می‌شود.

مشاور خارجی اپراتور سوم انتخاب شد

طی بازدیدی که مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از روند پیشرفت پروژه اپراتور سوم داشتند، از نزدیک در جریان فعالیت‌های در حال انجام برای اجرایی شدن آن قرار گرفتند. حسن رضوانی، معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعلام کرد که سیاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره تعامل با اپراتورها در جهت توسعه و هم راستا با منافع مصرف‌کنندگان است. وی با اشاره به بازدید از روند پروژه اپراتور سوم تلفن همراه افزود: با توجه به زمانبندی‌های مطرح شده در پروانه اپراتور سوم تلفن همراه، این اپراتور در تلاش است در موعد مقرر خدمات خود را اجرایی کند. در همین راستا، طراحی شبکه در بخش فروش و مطالعات بازار در حال انجام است. او درباره استفاده از توان داخلی در این پروژه نیز تصریح کرد: بر اساس پروانه ارائه شده به این اپراتور، باید از حداکثر توان داخلی برای تامین تجهیزات مورد نیاز خود استفاده کنند.

عدم ارسال قبوض کم‌مبلغ همراه اولی‌ها

مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: پس از حذف قبوض زیر ۳ هزار تومان تلفن ثابت، قرار است قبوض کم مبلغ همراه اول نیز حذف و صورت حساب از طریق پیامک ارسال ‌شود تا مشترک در صورت تمایل صورت ‌حساب خود را الکترونیکی پرداخت کند. داود زارعیان در خصوص حذف قبوض کمتر از ۳ هزار تومان تلفن ثابت اظهار داشت: برای آزمایش این طرح، ابتدا استان‌های اصفهان و شیراز به عنوان پایلوت انتخاب شدند و در این استان‌ها برای صورت‌حساب‌های زیر ۳ هزار تومان تلفن ثابت قبض صادر نشد، به این طریق مخابرات این مبلغ را طلبکار و در صورتحساب‌های دوره‌ بعد وصول کرد. مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران افزود: این اقدام به علت صدور قبض کمتر، صرفه‌جویی‌هایی را برای مخابرات در پی داشت و از سوی دیگر به علت کاهش دفعات مراجعه برای پرداخت به نفع مشترکان است. وی ادامه داد: پس از اجرای آزمایشی طرح، این پیشنهاد به هیات مدیره شرکت مخابرات ایران ارسال شد تا همین کار در تلفن همراه نیز انجام شود و مدیرعامل شرکت همراه اول از سوی هیات‌مدیره مخابرات موظف شد تا مشخص کند، برای عدم صدور چه مبلغی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.