عضو شورای عالی انفورماتیک:

تحقق دولت الکترونیکی در کشور به تولید نرم‌افزار منوط است

شماره روزنامه: ۲۱۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۵۷۷۳ بازار-دیجیتال

به گفته عضو شورای عالی انفورماتیک کشور، امروزه در جهان حدود سه هزار میلیارد دلار در سال نرم‌افزار خرید و فروش می‌شود که ایران می‌تواند با توجه به مزیت‌هایی که دارد، سهم مناسبی از این بازار را در اختیار داشته باشد.

تحقق دولت الکترونیکی در کشور به تولید نرم‌افزار منوط است

به گفته عضو شورای عالی انفورماتیک کشور، امروزه در جهان حدود سه هزار میلیارد دلار در سال نرم‌افزار خرید و فروش می‌شود که ایران می‌تواند با توجه به مزیت‌هایی که دارد، سهم مناسبی از این بازار را در اختیار داشته باشد. حسین طالبی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان اظهار کرد: ‌ایران با توجه به مزیت‌های بالای نیروی انسانی باهوش، جوان، فرهیخته و آماده به کار در حوزه نرم‌افزار و وجود نزدیک به هزار شرکت رایانه‌‌ای در ایران که عمدتا نرم‌افزاری هستند، امکانات بسیار خوبی در تولید نرم‌افزار به‌منظور تامین نیازهای داخلی و صادرات و تصاحب بخشی از نیازهای منطقه دارد.

وی معتقد است: سیاست‌گذاران و دولتمردان برنامه خاصی برای حمایت از صنعت نرم‌افزار و تولیدکنندگان داخلی ندارند و کشورمان با وجود پتانسیل‌های بسیار بالا در حوزه صنعت نرم‌افزار تاکنون نقشی در حوزه تولید و تصاحب بازار بین‌الملل نداشته است.

وی تاکید کرد: تحقق دولت الکترونیکی در ایران منوط به تولید ده‌ها هزار برنامه نرم‌افزاری برای اجرای فرآیندهای جدید در درون سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی و تعامل بین آنها با یکدیگر است. مدیر پیشین فناوری اطلاعات شرکت ملی نفت ایران در ادامه ابراز کرد: تامین این حجم عظیم نرم‌افزار بدون حمایت شدید از تولیدکنندگان داخلی تحت عنوان صنعت فناوری اطلاعات و صنعت نرم‌افزار امکانپذیر نخواهد بود، بنابراین شعار دولت الکترونیکی بدون حمایت واقعی از صنعت نرم‌افزار در حد شعار باقی می‌ماند. این کارشناس تاکید کرد: در حال حاضر با وجود این نیاز عظیم به تولید نرم‌افزار برای تحقق کسب و کارهای

الکترونیکی و دولت الکترونیکی متاسفانه بسیاری از متخصصان نرم‌افزار در ایران بیکارند، در حالی که برای تامین این حجم عظیم نرم‌افزار ما نه تنها تمام متخصصان و کارشناسان موجود را به کار خواهیم گرفت، بلکه کمبود بسیاری هم داریم. ‌باید ظرفیت دانشگاه‌ها در بخش مهندسی نرم‌افزار توسعه و گسترش یافته و به چندین برابر افزایش داده شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن