موبایل ایرانی
اکثر فعالان قانونی کالاهای خود را از طریق گمرک روانه بازار نمیکنند
به گفته مدیرعامل شرکت نیمههادی عماد از ابتدای سال جاری تاکنون کمتر از ۴۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفنهمراه قانونی وارد بازار کشور شده است. حمیدرضا منجی در گفتوگو با موبنا با تاکید بر اینکه این آمار براساس اعلام گمرک است، اظهار داشت: نیاز بازار کشور بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون دستگاه گوشی تلفنهمراه در سال است. وی خاطرنشان کرد: سهولت واردات گوشیهای قاچاقی باعث شده فعالان غیرقانونی به راحتی بتوانند به واردات این کالای ارتباطی بپردازند و بیش از ۹۵ درصد از این بازار ۴۶ میلیون مشترک را به خود اختصاص دهند.
منجی با تاکید بر اینکه تعرفه فعلی SKD و CKD برای تولید گوشی تلفن همراه مناسب است، اما گستردگی قاچاق انواع گوشی، جایی برای گوشیهای داخلی باقی نگذاشته است، تصریح کرد: با توجه به رکود فعلی، بازار جذابی برای گوشیهای ساخت داخل وجود ندارد و اکثر مشتریان تمایل به خرید گوشیهای قاچاقی با برندهای معتبر جهانی دارند. منجی با اشاره به تعرفه
۲۵ درصدی واردات گوشی تلفن همراه گفت: اکثر فعالان قانونی کالاهای خود را از طریق گمرک روانه بازار نمیکنند. به همین دلیل تمامی گوشیهای موجود در بازار قاچاق محسوب میشود.
نیمههادی عماد یکی از شرکتهای طرف قرارداد وزارت صنایع برای تولید سالانه یک میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در کشور بود که در اردیبهشت سال ۸۵ تفاهمنامهای را در این خصوص با این وزارتخانه به امضا رساند. طبق آخرین اعلام ، این شرکت حدود ۱۵۰ هزار دستگاه گوشی هیوندایی در سال جاری تولید کرده است.
نصب سامانه هوشمند بلوتوث سلامت در بیمارستانهای کشور
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت از نصب سامانههای ارسال هوشمند بلوتوث در بیمارستانهای کشور خبر داد و گفت: این سامانه با همکاری دانشگاه صنعتی شریف به منظور گسترش اطلاعرسانی عمومی نصب شد. به گزارش مهر، فاطمه رخشانی با بیان این مطلب افزود: این سامانه نرمافزار تحت موبایل با عنوان «سوالات متداول شما در رابطه با آنفلوآنزای نوع A» است که با هدف آموزش و افزایش اطلاعرسانی عمومیطراحی و تولید شده است.
وی استفاده از ابزارهای اطلاعرسانی نوین در جهت رشد سلامت جامعه را از برنامههای اصلی این دفتر نام برد و اظهار داشت: در این راستا تولید ۱۰ نرمافزار تحت موبایل، فایلهای آموزشی در رابطه با فعالیت بدنی، نرمافزار تغذیه و نرمافزار کنترل وزن آغاز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: راهاندازی این سامانه آغاز شده است و کاربران با استفاده از این نرمافزار میتوانند با بیماری آنفلوآنزای نوع A آشنا شوند. کاربران ضمن آگاهی از روشهای انتقال بیماری، از سوالات عمومی و متداول دیگر کاربران نیز استفاده میکنند، همچنین این نرمافزار قابلیت دارد تا با انتخاب موضوعی خاص، برای دوستان و آشنایان از طریق SMS ارسال کنند. وی ادامه داد: قرارداد ساخت و نصب سامانه بلوتوث سلامت به همراه تولید نرمافزارهای حوزه آموزش و ارتقای سلامت با یکی از مجموعههای دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد. طبق این قرارداد، دانشگاه شریف کتب آموزشی و نرمافزارهای تهیه شده توسط وزارت بهداشت را از طریق بلوتوث برای بیماران و همراهان آنها ارسال میکند در این راستا هماهنگیهای لازم برای نصب سامانه ارسال هوشمند بلوتوث در برخی از بیمارستانهای تهران چون حضرت رسول جهت دریافت فایلهای آموزشی به عمل آمده علاوه بر این برنامه تولید ۱۰ کتاب آموزشی تحت موبایل تا آخر سال هماهنگ شده است.
ارسال نظر