رکود جهانی اقتصاد و افزایش جرائم رایانهای
تعداد رایانههای آلوده به ویروسهای سارق اطلاعات، از ابتدای سال ۲۰۰۹، نسبت به دوره مشابه سال گذشته میلادی، ۶۰۰درصد رشد داشته است. به گزارش ایلنا، روزانه ۳۷هزار گونه کاملا جدید از کدهای مخرب خلق و منتشر میشوند که ۷۱درصد این مقدار را نرمافزارهای سارق اطلاعات محرمانه تشکیل میدهند. لابراتورهای امنیتی، با انتشار یک گزارش مفصل اعلام کردند که تعداد کاربرانی که در معرض سرقت اطلاعات رایانهای محرمانه و ارزشمند قرار دارند، نسبت به سال گذشته میلادی، ۶۰۰درصد افزایش پیدا کرده است.
بنابر این گزارش، اغلب این کاربران هدف حملات کدهای مخرب سارق اطلاعات، نرمافزارهای تروژان، کرمهای اینترنتی، جاسوسافزارها یا کلاهبرداریهای آنلاین قرار داشتهاند که به صورت نامحسوس و با سوءاستفاده از نقصهای متنوع امنیتی، اطلاعات محرمانه کاربران را پس از سرقت به خرابکاران یا مجرمان امنیتی منتقل میکنند.
در این بین بررسیهای کارشناسان نشان میدهد که افزایش یا کاهش حملات کلان اینترنتی با فراز و نشیب رکود جهانی اقتصاد نسبتی کاملا مستقیم داشته است. بیشتر این حملات با هدف دسترسی به اطلاعات ارزشمند و فروش آنها در بازارهای سیاه اینترنتی انجام میشوند. این درحالی است که اطلاعات مربوط به انواع کارتهای اعتباری، حساب هایEbay و PayPal و حتی رمزهای عبور مربوط به بازیهای مشهور آنلاین، بیشترین سهم از خرید و فروشهای سیاه در اینترنت را به خود اختصاص میدهند. دوره رکود جهانی اقتصاد که از ابتدای سال جاری میلادی شکل کاملا جدی به خود گرفت، شاهد بالاترین سطح فعالیت خرابکاران و مجرمان اینترنتی در طول ۲۵ سال گذشته بوده است.
بر اساس این گزارش، اکنون روزانه ۳۷۰۰۰ گونه جدید از کدهای مخرب تولید و به مدد شبکه اینترنت تنها در عرض چند ثانیه سرتاسر جهان را درمینوردد که بیش از ۷۰ درصد کل این بدافزارها را نرمافزارهای تروژان، با هدف سرقت مستقیم یا غیرمستقیم اطلاعات محرمانه تشکیل میدهند. براین اساس از ژانویه سال ۲۰۰۹ میلادی تا جولای همین سال یعنی تنها در عرض هفت ماه، بیش از ۱۱میلیون کد مخرب کاملا جدید تولید شده است که ۸میلیون مورد از آنها به کدهای مخرب تروژان تعلق داشته است.
ارسال نظر