موبایل ایرانی
ارسال و دریافت پیامک همانند روزهای عادی است
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با تاکیدبر اینکه تعداد ارسال پیامک به حالت اول بازگشته است، گفت: تنها در ارسال پیامکهای انبوه وقفهای ایجاد شده بود که این سرویسها نیز به حالت عادی بازخواهند گشت.
داود زارعیان در گفتوگو با «مهر» با تاکید بر اینکه شبکه SMS به حالت اول خود بازگشته است، افزود: در حال حاضر تعداد ارسال و دریافت پیامک همانند روزهای عادی است.
وی با بیان اینکه البته در ارسال پیامهای انبوه وقفهای ایجاد شده است، افزود: شرکتهای متقاضی که از این سرویسها برای ارسال پیامهای خود استفاده میکردند به تدریج فعالیتهای خود را آغاز خواهند کرد.
زارعیان در خصوص درآمدهای حاصل از ارسال و دریافت پیامک خاطرنشان کرد: به طور متوسط روزانه بین ۴۰ تا ۴۵میلیون پیامک ارسال میشود که با توجه به تعرفه ۹تومان هزینه SMS درآمدهای حاصل از خدمات شبکه پیامک، درآمد شرکت مخابرات از این خدمات قابل برآورد است. (به طور متوسط ۴۰۵میلیون تومان در هر روز)
مدیرکل شرکت مخابرات ایران با تاکیدبر اینکه افتی در شبکه پیامک ایجاد نشده است، ادامه داد: البته در روزهای اول اتصال مجدد SMS به دلیل بی اطلاعی مردم افتی در شبکه ایجاد شده بود که در روزهای بعد به حالت قبل بازگشت.
سلیمانی برای توضیح درباره قطع پیامک به صحن مجلس فراخوانده میشود
مخبر کمیسیون صنایع خبر داد که وزیر ارتباطات در جلسه این کمیسیون در پاسخ به سوال یک نماینده درباره قطع طولانی مدت پیامک اعلام کرده است که وی مسوول این اقدام نبوده است. علیاصغر یوسفنژاد، نماینده مردم ساری در گفتوگو با «مهر» با اشاره به حضور محمد سلیمانی وزیر ارتباطات در جلسه روز سهشنبه این کمیسیون برای پاسخ به سوال جمشید انصاری خبر داد که سوال آقای انصاری این بود که علت قطعی پیامکها در روز ۲۲ خرداد و پس از آن چه بوده و چه کسی دستور قطع پیامکها را داده بود.وی افزود: در پاسخ به این سوال سلیمانی اعلام کرد قطعی پیامک خارج از اراده مخابرات بوده و وی مسوولیتی در این خصوص نداشته است. سخنگوی کمیسیون صنایعومعادن تاکید کرد: در پی پاسخ وزیر، نماینده سوالکننده از این توضیحات قانع نشد؛ بر این اساس سوال برای بررسی بیشتر به صحن مجلس خواهد آمد و وزیر باید به نمایندگان در این باره پاسخ دهد.
تصمیمگیری درباره تعرفه اینترکانکشن مخابرات و ایرانسل
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات گفت: قرار شد درباره موضوع تعرفه اینترکانکشن (اتصال متقابل) مخابرات و ایرانسل در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصمیمگیری شده و این موضوع نهایی شود.
محمود خسروی، معاون وزیر ارتباطات در گفتوگو با «ایسنا»، درباره اینترکانکشن ایرانسل و مخابرات گفت: درباره این بحث اگر دو طرف به توافق برسند و بر اساس آن چیزی که در جداول و پروانه این دو اپراتور آمده تصمیمگیری کنند، موضوع نهایی خواهد شد.
وی افزود: مدت زمانی مشخص شده بود که این دو اپراتور با یکدیگر مذاکره کرده و به توافق برسند و بر اساس آن چه که در پروانه آمده اینترکانکشن (تعرفه اتصال متقابل) را مشخص و به نتیجه برسند.
خسروی گفت: با توجه به اینکه این دو اپراتور در این باره به توافق نرسیدند، قرار شد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بر روی این موضوع بحث، بررسی و تصمیمگیری شود که این جلسه با حضور نمایندگانی از دو اپراتور برگزار میشود و اپراتورها نیز باید بر اساس تصمیم کمیسیون عمل کنند.
ارسال نظر