تطبیق فضای فرکانسی با ترکیه در مناطق مرزی

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از امضای تفاهم‌نامه میان کشورمان با کشور ترکیه برای تطبیق فضای فرکانسی در مناطق مرزی خبر داد.

صابر فیضی در گفت‌وگو با موبنا، ضمن تشریح سفر وزیر ارتباطات به کشور ترکیه و مذاکره با مقامات سازمان مخابرات این کشور، درباره همکاری‌های فرکانسی بین دو کشور اظهار داشت: در این سفر با هماهنگی سازمان رگولاتوری ترکیه برای جلوگیری از تداخل فرکانسی در مرزهای دو کشور و براساس استانداردهای فرکانسی بین‌المللی تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد. وی گفت: همکاری‌های بین‌المللی با مجامع مخابراتی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همکاری تولیدکنندگان دو کشور برای تجهیزات مخابراتی و ارتباطی از مهم‌ترین دلایل سفر مقامات وزارت ارتباطات به ترکیه بود. فیضی با اشاره به سفرچند ماه اخیرهیات مخابرات ترکیه به ایران تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای تولید تجهیزات با برند مشترک دو کشور و صادرات آن به کشورهای ثالث در این سفر مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. وی با بیان اینکه مخابرات ترکیه در سال ۲۰۰۴ به بخش خصوصی سپرده شده است، افزود: در سفر هیات مخابرات ایران به ترکیه، نمایندگان کنسرسیوم‌های بخش خصوصی ایران با تولیدکنندگان مخابرات ترکیه مذاکراتی داشتند.

گفتنی است، پیش از این از بخش خصوصی ترکیه در ایران ترکسل در نظر داشت اپراتور دوم را در ایران راه‌اندازی کند که بنا به دلایلی این پروژه در ایران کنار گذاشته شد و بنا به گفته برخی از منابع خبری، پرونده شکایت این شرکت در مجامع دادگاهی بین‌المللی همچنان در دست پیگیری است.

ام‌تی‌ان ضرر مالی خود در ایران را رد کرد

شرکت ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی گزارش‌هایی را که در آنها ادعا شده است به علت اوضاع ایران، شعبه این شرکت درایران دست کم یک ماه درآمد اپراتوری تلفن همراه را ازدست داده است، تکذیب کرد.

به گزارش موبنا و به نقل از سلولارنیوز، در خبر سایت یاد شده آمده است شبکه ام‌تی‌ان درایران سرویس‌های پیام کوتاه (اس ام اس) را تعطیل کرده و سرویس صوتی موبایلی را در ساعاتی در بعضی از شهرها محدود کرده است.

نوزیفو ژانوری - باردیل (Nozipho Januray-Bardill) سخنگوی گروه ام‌تی‌ان به خبرگزاری رویترز گفت: شبکه ام‌تی‌ان در ایران فعال است و هیچ مشکل خاصی ندارد. ام‌تی‌ان ۴۹‌درصد سهم یک شبکه اپراتوری تلفن همراه درایران (ایرانسل) را دراختیار دارد.