موبایل ایرانی
هدایای همراه اول با خصوصی شدن میرسد
روز گذشته آخرین نشست مطبوعاتی وحید صدوقی، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار برگزار شد. صدوقی در این نشست با تشریح عملکرد یک ساله شرکت خود در پاسخ به سوال دنیای اقتصاد پیرامون امکان ارائه هدایای نوروزی برای ۲۴میلیون مشترک تلفن همراه شبکه خود گفت: ما هم مایلیم همانند اپراتور دوم تسهیلات ویژهای برای مشترکان خود داشته باشیم اما با توجه به آنکه دولتی هستیم، هرگونه تغییر در تعرفه چه دایمی و چه به صورت موقت و محدود باید در مجمع و دولت به تصویب برسد. اما پس از آنکه خصوصی شویم قطعا برنامههای تشویقی برای مشترکانمان در نظر خواهیم گرفت.
افزایش تعرفه، مانع قاچاق گوشی تلفن همراه نشد!
به گفته رییس مرکز پژوهشهای مجلس، آمار و ارقام نشان میدهد که میزان ورود قانونی که گمرک در زمینه گوشیهای تلفنهمراه ثبت کرده، تقریبا یک ششم چیزی است که مردم استفاده میکنند.
احمد توکلی در مراسم افتتاح پژوهشکده تلفنهمراه اظهار کرد: در مورد تلفنهمراه با مشکلات بیسابقهای مواجه بودیم و زمانی که تعرفه بالای تلفنهمراه مطرح شد با این فرض بود که این موضوع بتواند موثر واقع شده و جلوی قاچاق را بگیرد اما متاسفانه افزایش تعرفه نتوانست در این زمینه موفق عمل کند.
توکلی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چقدر در تولید و فروش تلفنهمراه در بازار جهانی موفق هستیم، گفت: ممکن است روزی به این نتیجه برسیم که به عنوان مثال تولید گوشی تلفنهمراه مزیت نسبی ندارد و ممکن است در بهترین شرایط یکسری موارد را اصلا تولید نکنیم و مهم این است که رویکرد حمایت از تولید داخلی را در نظر بگیریم اما استثنایی هم وجود دارد و ممکن است زمانی به این نتیجه برسیم که گوشی تلفنهمراه را مونتاژ نکنیم.
سیر تولید گوشی تلفنهمراه در دنیا نزولی شده است
به گفته مدیر عامل شرکت مخابرات ایران کمتر از ۵۰درصد از امکانات و سرویسهای گوشیهای تلفنهمراه موجود استفاده میشود و در واقع میتوان گفت که فنآوری اطلاعات جزو آخرین ردههای هزینههای خانوار محسوب میشود اما در هیچ جای دنیا این طور نیست.
صابر فیضی در مراسم افتتاح پژوهشکده تلفنهمراه کشور اظهار کرد: بحث تلفنهمراه در ایران از سال ۷۳ مطرح شد و فراز و نشیبهای متفاوتی را پشت سرگذاشت و زمانی که این موضوع مطرح شد، تصور بر این بود که تلفنهمراه جزو ابزار لوکس است و باور نداشتیم روزی این تکنولوژی به یکی از ابزارهای حیاتی تبدیل شود.
وی گفت: در دنیا سیر تولید گوشی تلفنهمراه نزولی شده و اخیرا تولید ۲۶ اپراتور دنیا که فروش آنها را در سال اخیر بررسی کردیم، سیر نزولی داشته و این نشاندهنده این است که آنها در این زمینه به اشباع رسیدهاند و ما این وضعیت را در تلفن ثابت کشور داریم.
وی گفت: هر ایرانی به طور متوسط در هر دو سال، سه گوشی تلفنهمراه استفاده میکند و اگر با نگاهی عمیق به این موضوع نگاه کنیم، متوجه میشویم که باید بیش از پیش به این موضوع توجه میکردیم تا برنامه ریزیهای برای آن انجام میشد.
گفتنی است پژوهشکده تلفنهمراه با هدف تحقیق در مباحث سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی با حضور رییس مرکز پژوهشهای مجلس، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران و اعضای انجمن صنفی فروشندگان سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی افتتاح شد.
افشار فروتن لاریجانی، رییس انجمن فروشندگان سیمکارت و گوشی تلفنهمراه، در مراسم افتتاح پژوهشکده تلفنهمراه اظهار کرد: در حدود دو سال اخیر مسائلی در مورد سیمکارت تلفنهمراه و گوشی به وجود آمد و بر حسب بررسیهای انجام شده نیاز دیدیم که مرکزی به عنوان پژوهشکده تلفنهمراه در بحث سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی ایجاد شود تا به تحقیق و بررسی در مورد موضوعات مرتبط با این بحث بپردازد.
وی ادامه داد: این پژوهشکده، مشکلات صنفی را نیز بررسی میکند که در آینده این مرکز بتواند به عنوان بازوی هماهنگی با دستگاه اجرایی این مسائل را به مسوولان منتقل کند.
او ادامه داد: از تمام فعالان عرصه پژوهش و تحقیقات و صاحبنظران مرتبط درخواست کرده و استقبال میکنیم با ما در این مرکز در ارتباط باشند و ما در انتظار ارائه اطلاعات در این زمینه هستیم.
چهار شرکت عامل توزیع کارت شارژ همراه اول شدند
شرکت ارتباطات سیار ایران به منظور توزیع کارت شارژ موقتا به انتخاب چهار شرکت به عنوان عامل توزیع در استانهای مختلف اقدام کرده است.
روابطعمومی همراه اول اعلام کرد: شرکتهای پارس نیکاتل (استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کرمان، ادبیل و ایلام)، آوا ارتباطات (استانهای اصفهان، هرمزگان، همدان، بوشهر، چهار محال و بختیاری و کهکیلویه و بویراحمد)، پیام فنآوران فراز (استانهای گیلان، فارس، کردستان، لرستان و سمنان)، شرکت تعاونی پشتیبانی کارکنان انستیتو ایزایران (استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، گلستان، قزوین، زنجان و خراسان جنوبی) عامل توزیع کارت شارژ در استانهای مختلف هستند.
این شرکت از مشترکان خود خواسته است در صورت مشاهده هرگونه ناهماهنگی در توزیع و فروش کارت شارژ مراتب را از طریق تلفن ۰۹۹۹۰ و یا بخش «ارتباط با ما» پرتال شرکت ارتباطات سیار ایران به اطلاع این شرکت برسانند.
ارسال نظر