در حالی که پیش از این وزیر ارتباطات صراحتا کاهش تعرفه پیام کوتاه را منتفی اعلام کرده بود یک مقام آگاه در سازمان تنظیم مقررات از بررسی مجدد کاهش تعرفه پیامک خبر داد. وی که خواست نامش فاش نشود به موبنا گفت: کمیته‌ای متشکل از سازمان تنظیم مقررات، شرکت ارتباطات سیار و شرکت مخابرات ایران در حال بررسی کاهش تعرفه پیام کوتاه اپراتور اول است.

وی ادامه داد: هنوز نتیجه قطعی در خصوص این موضوع حاصل نشده، اما پیشنهاداتی در مورد کاهش نرخ پیام کوتاه ارائه شده است.

سازمان بازرسی کل کشور حدود شش ماه است که مکررا بر کاهش نرخ پیامک تاکید دارد؛ اما اصرار این نهاد نظارتی با توجیه کاهش سطح در آمدهای پیش‌بینی شده دولت از این محل، به نتیجه‌ای نرسیده است.

این در حالی است که به تازگی شرکت‌های خارجی برای ارائه خدمات ارسال پیامک در ایران نمایندگی‌هایی به‌صورت مجاز یا غیر مجاز دایر کرده و به مشتریان خود نرخ ۱۳۵ ریال را برای هر پیام کوتاه پیشنهاد می‌کنند.

با وجودی که اپراتورهای ایرانی با حدود ۳۰‌میلیون مشترک خود، روزانه نزدیک به هفت‌میلیارد ریال از محل ارسال پیامک توسط این مشترکان درآمد کسب می‌کنند، تحلیل‌گران بر این باورند که ورود شرکت‌های خارجی در ایران برای ارائه خدمات ارسال پیامک، تهدید در آمد ۲۵۰‌میلیارد تومانی اپراتورهای داخلی از محل پیام کوتاه و احتمال خروج حجم عظیمی از سرمایه‌های کشور را به همراه خواهد داشت.

سایت‌های میکرو تنها در نقاط پرترافیک مفید است

کنسرسیوم تولید شش‌میلیون تجهیزات ظرفیت تلفن همراه، فقط سایت‌های ماکرو تولید می‌کند، با این حال از نظر تامین سایت‌های میکرو، مشکلی نداریم وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، در گفت‌وگو با سیتنا اظهار داشت: تاکنون حدود ۲۷۰۰ آنتن BTS اعم از ماکرو و میکرو در سطح شهر تهران نصب شده است که بیش از ۹۰‌درصد از این سایت‌ها - احتمالا - ماکرو هستند. صدوقی، در خصوص پیشنهاد شهرداری مبنی بر استفاده بیشتر از سایت‌های میکرو نسبت به سایت‌های ماکرو گفت: هم‌اکنون، امیدواریم همکاری‌های لازم جهت نصب ۳۵۰سایتی که در برنامه وجود دارد، صورت گیرد، اما نصب لایه میکرو در تمام نقاط شهر لازم نیست. وی گفت: سایت‌های میکرو بیشتر در نقاط پرترافیک جواب‌گو است.