معاون وزیر ارتباطات گفت: برنامه‌ای برای حذف یا کاهش هزینه ۱۲۶۰تومانی آبونمان نداریم. وفا غفاریان در گفت‌وگو با موبنا در خصوص پرداخت هزینه آبونمان مشترکان تلفن همراه با توجه به تامین هزینه های مربوط به راه‌اندازی شبکه از طریق ودایع این مشترکان اظهار داشت:دریافت ودایع و آبونمان، هرکدام منطق خاص خود را داشته و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد.

وی گفت: دریافت ودایع مشترک را ملزم به پرداخت قبوض صورتحساب خود می‌کند؛ اما هزینه آبونمان به منظور نگهداری از شبکه ارتباطات سیار دریافت می‌شود.

غفاریان با تاکید بر اینکه متناسب با توسعه شبکه ارتباطات سیار باید شرایط نگهداری از آن نیز فراهم شود، خاطرنشان کرد: هر BTS به طور متوسط ۲‌هزار مشترک را سرویس می‌دهد که باید هزینه‌ای برای نگهداری آن از مشترک دریافت شود.

هزینه sms‌های به مقصد نرسیده محاسبه نخواهد شد

معاون شرکت ارتباطات سیار از حذف هزینه ارسال sms‌های به مقصد نرسیده اپراتور اول خبر داد.

محمد حسین فلاح اصغری با اشاره به طرح حذف هزینه پیام‌های کوتاه به مقصد نرسیده اظهار داشت: آزمایش‌هایی از لحاظ فنی در خصوص این طرح انجام شد و به نتایج مثبتی نیز دست پیدا کردیم که با اتمام کامل این بررسی‌ها، هزینه ارسال پیام‌های به مقصد نرسیده که تاکنون از مشترک اخذ می‌شد، محاسبه نخواهد شد.

فلاح اصغری با بیان اینکه در این طرح، سیستم به صورت روزانه از ارسال پیامک‌های به مقصد نرسیده گزارش تهیه می‌کند، یادآور شد: با توجه به آنکه مراحل آزمایشی این طرح تقریبا به اتمام رسیده است، نتیجه نهایی طی هفته آینده در دستور کار قرار می‌گیرد و اجرا خواهد شد.

فعالیت اپراتور سوم باید توجیه اقتصادی داشته باشد

رییس کمیته مخابرات مجلس گفت: چنانچه سایر اپراتور‌های کشور درصدد ارائه خدمات نسل سوم تلفن همراه باشند، فعالیت اپراتور سوم هیچ گونه توجیه اقتصادی نخواهد داشت.

«رمضانعلی صادق‌زاده» با اشاره به سرویس دهی اپراتور سوم با بهره‌گیری از نسل سوم شبکه تلفن‌همراه اظهار داشت: درصورت سرویس‌دهی سایر اپراتورها در این شبکه امکان رقابت برای اپراتور سوم وجود نخواهدداشت.

وی ادامه داد: اپراتور اول ملزم به بهره گیری از نسل ۲ موبایل است، اپراتور دوم باید از فناوری نسل ۷۵/۲ بهره بگیرد و اپراتور سوم که گفته می شود مزایده آن پایان امسال برگزار خواهد شد، موظف به راه‌اندازی شبکه‌ای مبتنی بر نسل سوم تلفن‌همراه خواهد بود.

صادق زاده افزود: استفاده از نوع تکنولوژی در پروانه هر اپراتور ذکر شده و تنوع خدمات و سرویس‌های ارزش افزوده نیز در این قراردادها پیش‌بینی شده است.