در حالی که یکی از مقامات وزارت ارتباطات از اتمام مهلت کنسرسیوم زین ایران که جایگزین کنسرسیوم تامین اتصالات برای اجرای اپراتور سوم تلفن همراه شد‌، برای ارائه ضمانت‌های لازم خبر داده بود، یک مقام مسوول در کنسرسیوم زین ایران از ادامه مذاکرات مسوولان وزارت ارتباطات با این کنسرسیوم خبر داد. این مقام مسوول در گفت‌وگو با موبنا با تاکید بر اینکه مذاکرات فی‌مابین طرفین کنسرسیوم زین ایران و مسوولان وزارت ارتباطات برای واگذاری پروژه اپراتور سوم در جریان است، اظهار داشت: پیشنهاد کنسرسیوم زین ایران برای در اختیار گرفتن این پروژه به سازمان تنظیم مقررات اعلام شده است. به گفته وی، از سوی مسوولان وزارت ارتباطات مهلت مشخصی برای ارائه ضمانت‌نامه‌های لازم کنسرسیوم زین ایران تعیین نشده است، اما به‌نظر می‌رسد به‌زودی این نتیجه اعلام شود. پیش از این معاون وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که کنسرسیوم زین ایران که جایگزین کنسرسیوم تامین اتصالات برای اجرای اپراتور سوم تلفن همراه شده، تا امروز (۳۰اردیبهشت‌ماه) فرصت ارائه ضمانت‌های لازم را دارد. کمال محامدپور گفته بود که چنانچه کنسرسیوم زین در مهلت تعیین شده نتواند نسبت به ارائه ضمانت‌های لازم اقدام کند، برنده سوم مزایده وارد مذاکره با سازمان تنظیم مقررات می‌شود.

دستورالعمل خط و زبان فارسی برای پیامک تلفن همراه سند شد

معاون فنی شورای عالی اطلاع‌رسانی گفت: دستورالعمل پژوهشنامه کاربری خط و زبان فارسی در محیط پیامک تلفن همراه به سند تبدیل شد.

بهروز مینائی با بیان اینکه تاکنون لایحه‌های گوناگونی در مباحث گوشی، زیرساخت‌های مخابراتی، زمینه‌های فرهنگی، حقوقی انجام شده است، گفت: با استفاده از دستورالعمل سند مذکور، زبان فینگیلیش (فارسی- انگلیسی) به تدریج از فضای تلفن همراه حذف می‌شود. وی یکی دیگر از نتایج دستورالعمل‌های سند کاربردی خط و زبان فارسی در محیط تلفن همراه را ارزان شدن تعرفه پیامک فارسی دانست. مینائی تصریح کرد: در تدوین این سند، تمامی نهادهای مرتبط نظیر صدا و سیما، شورای عالی انقلاب فرهنگی و برخی دیگر نهادهای دولتی دخیل بوده‌اند. به گفته وی؛ مصوبه شورای عالی اطلاع‌رسانی جنبه قانونی دارد و برای تمامی نهادها لازم‌الاجرا است.

معاون فنی شورای عالی اطلاع‌رسانی ادامه داد: برای توسعه خط و زبان فارسی در محیط پیامک تلفن همراه می‌بایست راهکارهای قانونی بیشتری تهیه شود.