موبایل ایرانی
تغییر تعرفه اینترکانکشن مخابرات با ایرانسل
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران از تغییر تعرفه اینترکانکشن مخابرات با ایرانسل (اتصال متقابل) خبرداد.
وفا غفاریان در گفتوگو با موبنا با تاکید براینکه تعرفه اتصال متقابل مخابرات با ایرانسل (اینترکانکشن) براساس پروانه فعالیت مخابرات مشخص میشود، اظهار کرد: دوره دو ساله جدول تعرفههای اینترکانکشن ایرانسل و مخابرات به اتمام رسیده و باید قرارداد جدیدی در این خصوص وضع شود.
وی با بیان اینکه مخابرات برای تعیین تعرفه اینترکانکشن با ایرانسل درحال مذاکره است، گفت: به زودی تعرفههای تماس به مقصد ایرانسل در صورت توافق دوطرف تغییر مییابد. غفاریان با تایید آنکه اپراتور دوم بابت مبادله ترافیک از مخابرات طلب دارد، خاطرنشان کرد: تعرفه اینترکانکشن مخابرات با ایرانسل غیرمتعارف بوده و به هر میزان که ترافیک مکالمه بالاتر میرود، مخابرات بیشتر زیان میکند. به اعتقاد رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، یکی از عمدهترین هزینههای مخابرات،تعرفه اینترکانکشن
با ایرانسل است.
رشد کاربران GPRS مستلزم استفاده از نرمافزارهای کاربردی
پس از راهاندازی سرویس GPRS همراه اول انتظار میرفت استقبال مشترکان از این سرویسها بیش از این باشد، اما به گفته مسوولان، این سرویسها در سایر کشورها در کنار نرمافزارهای کاربردی است که در ایران تولید نشده است و در نتیجه کاربردی شدن اینترنت تلفن همراه به آشنایی مشترکان و معرفی کاربردهای این سرویسها نیاز دارد که میتوان و باید فرهنگسازی مناسبی در این باره انجام داد.
محمدمهدی عطوفی، معاون بازاریابی و امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار ایران، در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که چرا مشترکان تلفن همراه از سرویسهای MMS و GPRS استقبال چندانی نداشتهاند، اظهار کرد: این سرویسها بهعنوان سرویسهای ارزش افزوده محسوب میشوند و شاید بسیاری از مشترکان با این سرویسها آشنایی چندانی نداشته باشند که این کار به فرهنگسازی و معرفی کاربردهای این سرویسها نیاز دارد که میتوان و باید فرهنگسازی مناسب درباره آشنایی مردم از این سرویسها و کاربردهای متفاوت آن انجام داد. به گفته وی، سرویس اینترنت با تولید نرمافزارهای کاربردی گسترده میشود و هماکنون چند شرکت نسبت به تولید نرمافزارهای کاربردی مورد نیاز آن اقدام کردهاند.
ارائه دروس استادان برجسته حوزه علمیه از طریق بلوتوث
متن کامل دروس استادان برجسته حوزه علمیه قم با قابلیت جستوجو از طریق بلوتوث به طلاب ارائه میشود.
مدیر عامل موسسه صدای بهار با اعلام این خبر گفت: با هماهنگیهای انجام شده، امکان ارائه دروس استادان برجسته حوزه که به صورت روزانه در حوزه علمیه دارالشفا برگزار میشود، از طریق بلوتوث روی گوشی همراه طلابی که عضو سیستم هستند، قرار خواهد گرفت.
جواد جوادی افزود: متن ارائه شده در این سامانه، قابلیت جستوجو داشته و بر اساس آخرین فایل دریافتی هر شخص، فایلهای جدیدتر شامل متن دروس به ترتیب روز ارسال خواهد شد.
وی افزود: پیشبینی میشود این سامانه همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی حوزههای علمیه در مهر ماه سال جاری راهاندازی شود. متن اینترنتی این دروس هم اکنون نیزبه صورت روزانه در سایت www.eshia.ir در اختیار علاقمندان قرار میگیرد.
ارسال نظر