سایت‌های اجتماعی مکان محبوب خلافکاران اینترنتی

طبق گزارش MessageLabs، در سال ۲۰۰۸ ایجاد اکانت‌های جعلی در سایت‌های شبکه اجتماعی به روش متداول در میان کلاهبرداران اینترنتی تبدیل شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، طبق گزارش این شرکت که متخصص در بررسی مشکلات و تهدیدات امنیتی پیام‌ها است، این اکانت‌های جعلی برای ارسال لینک‌های مخرب مورد استفاده قرار می‌گیرد که معمولا کاربران را به سایت‌های فیشینگ هدایت می‌کند. کلاهبرداران سپس از اطلاعات شخصی به دست آمده در این سایت‌ها مانند نام کاربری و کلمه عبور کاربران استفاده می‌کنند تا به اکانت‌های قانونی آنها دسترسی یابند.

کلاهبرداران با استفاده از این اکانت‌ها کامنت وبلاگ در صفحه دوستان کاربران ارسال و پیام‌هایی از این اکانت‌ها به اکانت‌های دیگر می‌فرستند که معمولا این پیام‌ها حاوی هرزنامه و لینک‌هایی به سایت‌های هرزنامه مانند دارو فروشی‌های آنلاین هستند. به گفته مدیر منطقه آسیای جنوبی MessageLabs، وب ۲ فرصت‌های بی‌نهایتی را برای کلاهبرداران به منظور انتشار نرم‌افزارهای مخرب از طریق ایجاد اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی فراهم کرده و در سال ۲۰۰۸ تهدیدهایی که محیط‌های شبکه اجتماعی را هدف می‌گیرند، به تحقق پیوستند.

گزارش دیگری که از سوی سیمانتک منتشر شده، خاطرنشان کرده که این روند کاهش نخواهد یافت و سایت‌های شبکه اجتماعی همچنان مکان‌های محبوبی برای خلافکاران اینترنتی خواهند بود که در جست‌وجوی قربانیان احتمالی هستند.