ورود به زندگی خصوصی بیل گیتس

مهر- بیل گیتس بنیانگذار و مغز همه کاره مایکروسافت که این روزها بازنشسته شده، خانه خود را به عمارتی مملو از فناوری‌های نوین تبدیل کرده است که خواندن ویژگی‌های این خانه خالی از لطف نیست.

خانه بیل گیتس عمارت بزرگی است که عمده آن عملا در دل زمین جای گرفته و بیشتر به یک پناهگاه مجهز به هرگونه فناوری نوین قابل تصور شباهت دارد.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، این عمارت که در جوار دریاچه واشنگتن واقع شده، در برگیرنده طیف بسیار وسیعی از امکانات و فناوری‌های نوین است که شاید بیل گیتس در طول عمر خود حتی یک‌بار هم از آن استفاده نکند.

وجود انبوهی از امکانات و سامانه‌های فوق مدرن و از همه مهم‌تر گران‌قیمت همواره سارقان را بر آن داشته است تا به این عمارت بزرگ دستبرد بزنند، اما حتی فکر کردن درباره این کار نیز کار بیهوده‌ای است چون این خانه توسط سامانه‌های روباتیکی محافظت می‌شود که به سلاح‌های لیزری مجهز هستند و از این روبه سادگی می‌توان متصور شد که در صورت ورود غیرقانونی به این عمارت، چه سرنوشتی در انتظار سارقین خواهد بود.

در این خانه بزرگ استخر فوق مدرن و زیبایی وجود دارد که در ساخت آن از سامانه پخش موسیقی زیر آبی استفاده شده است تا شناگران مهمان و اعضای خانواده بیل گیتس به هنگام حضور در آن لذت گوش ‌دادن به موسیقی را در کنار لذت شنا کردن تجربه کنند.

از آن گذشته در زیر تمامی سطوح کاغذ دیواری این عمارت بزرگ سامانه بلندگوهای پخش موسیقی نصب شده است تا شخص در جریان عبور از راه‌روها و ورود و خروج از اتاق‌ها، جریان پخش موسیقی را از دست ندهد.

در این خانه زمانی که شخص وارد هر یک از ده‌ها اتاق آن شود، چراغ‌ها به صورت خودکار روشن می‌شوند تا بدین ترتیب صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف انرژی، حتی در خانه یکی از ثروتمندترین انسان‌های روی زمین صورت گیرد.

میهمانانی که وارد خانه بیل گیتس می‌شوند، در بدو ورود ریزتراشه‌ای دریافت می‌کنند. این ریزتراشه علائم مختلفی را در سراسر خانه منتشر می‌کند و دمای اتاق‌های مختلف خانه و سایر فاکتورهای محیطی بر اساس علاقه مهمان و مبتنی بر پیش تنظیماتی که از سوی وی صورت می‌گیرد، تغییر می‌کند.

عمارت شخصی بیل گیتس دارای کتابخانه‌ای مجهز و تزیین شده است که در قسمت بالایی آن سقف گنبدی شکلی قرار گرفته است. نور از شیشه‌های نصب شده در این سقف به خوبی وارد کتابخانه می‌شود تا استفاده‌کننده با جذابیت و اشتیاق بیشتری مطالعات خود را دنبال کند.

در این خانه از طیف نامشخصی از دوربین‌های مخفی استفاده شده است تا در مواقع لزوم از آنها استفاده شود. گفته می‌شود برخی از این دوربین‌ها حتی در دل دیوارهای سنگی نصب شده‌اند.

در این عمارت درخت افرایی به قدمت ۴۰ سال وجود دارد که به صورت الکترونیکی و ۲۴ ساعته تحت نظارت است.

در صورتی که سامانه رایانه‌های تشخیص دهد درخت نیاز به آب دارد، حجم مشخصی از آب متناسبی با نیاز آن در زیر درخت ریخته می‌شود.

در کنار تمامی این فناوری‌ها، سالن تئاتر این خانه نیز در نوع خود یک مثال جالب توجه است.

این سالن در زیر یک پوسته بتنی ساخته شده تا حتی بیشترین صداها نیز به مناطق دیگری از خانه سرایت پیدا نکند. از آن گذشته دستگاه تولید ذرت بوداده نصب شده در این سالن، هر مقدار از این خوراکی تفننی را که بازدیدکنندگان و ساکنان خانه بخواهند در اختیار آنها قرار می‌دهد.