بازار سیاه سیم‌کارت اعتباری دولتی

سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول که قیمت‌شان از روز عید غدیر به مبلغ ۱۲هزار تومان کاهش یافت طبق اظهارات برخی مشترکان در بازار کمیاب شده و بعضا گران‌تر از نرخ مصوب خرید و فروش می‌شوند، اما مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران در این باره می‌گوید: طبیعی است که با افزایش استقبال از این سیم‌کارت‌ها برخی فروشنده‌ها و مراکز به سودجویی اقدام کرده و آن‌ها را گران‌تر به فروش برسانند، اما بهتر است متقاضیان به دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه و این سیم‌کارت‌ها را با نرخ دولتی تهیه کنند.

به گزارش «ایسنا»، برخی فروشندگان سیم‌کارت‌های اعتباری دولتی در بازار از اتمام سهمیه اختصاصی سیم‌کارت‌های اعتباری دولتی خبر می‌دهند و متقاضیان نیز به خرید این سیم‌کارت‌ها از برخی مغازه‌ها یا مراکز به قیمت بالاتر از نرخ ۱۲‌هزار تومان مصوب اقدام می‌کنند.

وحید صدوقی، مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران، درباره علت این مساله با بیان این که بهتر است مشترکان از دفاتر خدمات ارتباطی به تهیه سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول اقدام کنند، تصریح کرد: این طبیعی است که این سیم‌کارت‌ها به دلیل استقبال زیاد متقاضیان در برخی جاها گران‌تر به فروش برسند.

به گفته او طی سه روز اول نزدیک به ۵۰۰‌هزار سیم‌کارت اعتباری همراه اول عرضه شد و تقاضا و استقبال زیادی از این سیم‌کارت‌ها به عمل آمد.

صدوقی تاکید کرد: وقتی سیم‌کارتی خریداری می‌شود تا زمانی که خریدار به دفتر مراجعه نکرده و مشخصات خود را تکمیل نکند سیم‌کارتش فعال نمی‌شود.

اپراتور سوم باید تمام کشور را تحت پوشش قرار دهد

اپراتور سوم تلفن همراه طبق پروانه تدوین شده، باید طی چهار سال اول فعالیت خود، پوشش شهری و جمعیتی کشور را تکمیل کند.

به گزارش موبنا، برنده مزایده اپراتور سوم تلفن همراه کشور که این روزها آخرین گام‌ها برای انتخاب آن برداشته می‌شود، باید پوشش جاده‌ای را نیز ظرف هشت سال به سرانجام برسد.

طبق اخبار غیررسمی‌کنسرسیوم تامین اتصالات شامل شرکت تامین تله کام (یکی از زیر مجموعه‌های شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی) و شرکت اتصالات تاکنون به عنوان برنده این پروژه انتخاب شده است.

براساس اخبار منتشر شده، اتصالات از میان دیگر رقبایی چون زین کویت، عمان تل، ایندوسل اندونزی و بهاراتی هند، بالاترین پیشنهاد قیمت را ارائه داده است.

شرکت اتصالات امارات متحده عربی در حال حاضر در ۱۷ کشور دنیا در قاره‌های آسیا، آفریقا و خاورمیانه فعالیت می‌کند و دوازدهمین اپراتور مخابراتی بزرگ دنیا به حساب می‌آید.

برای اپراتور سوم در سال اول تا چهارم و سال‌های پس از آن، تعهدات کیفیتی حداقلی هم دیده شده که این اپراتور ملزم به رعایت آن است.

اپراتور سوم تلفن همراه مجاز به فعالیت در شبکه‌های نسل سوم، ۵/۳ و چهارم (UMTS، EDGE، HSDPA ) است و این اپراتور می‌تواند در فضاهای فرکانسی ۹۰۰،۱۸۰۰و ۲۱۰۰ مگاهرتز سرویس دهد.

حق لیسانس پروانه اپراتور سوم، به مدت ۱۵ سال بوده و با اجازه سازمان تنظیم مقررات در دو دوره پنج ساله نیز قابل تمدید خواهد بود.

تغییر مکان‌های سایت شرینگ در صورت غیراقتصادی بودن

معاون شرکت ارتباطات سیار گفت: مکان‌های نصب سایت شرینگ در صورتی که توجیه اقتصادی نداشته باشد، تغییر خواهد کرد.

سیدحسن رضوی در گفت‌و‌گو با موبنا افزود: در مکان‌هایی که نصب آنتن bts صرفه اقتصادی دارد، شرکت سایت شرینگ اجاره بهای نصب را پرداخت می‌کند، یا درصدد تملک مکان از طریق خرید خواهد بود.

وی با اشاره به این که تعرفه اجاره بهای نصب سایت شرینگ یک موضوع دوجانبه است، ادامه داد: در تعیین اجاره بهای سایت شرینگ رضایت اپراتور و مالک شرط است.

رضوی خاطرنشان کرد: شرکت سایت شرینگ باید هرچه زودتر تعرفه اجاره بهای استفاده مشاع اپراتورها ازآنتن bts را به سه اپراتور اعلام کند.

به گفته وی، تعیین ضابطه و دستورالعمل مشخص برای استفاده مشاع از سایت‌ها از وظایف شرکت سایت شرینگ است که باید این شرکت نسبت به تدوین آنها اقدام کند.

حدود دوهزار سایت bts در تهران متعلق به همراه اول، ۵۰۰ سایت متعلق به ایرانسل و ۳۰۰ سایت نیز به تالیا اختصاص دارد.