9شرکت متقاضی حضور در مزایده اپراتور سوم

معاون آموزش و پژوهش وزارت ارتباطات گفت: تاکنون ۹ شرکت داخلی و خارجی متقاضی حضور در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه شده‌اند.

کمال محامدپور در گفت وگو با موبنا اظهار داشت: تاکنون استقبال صورت گرفته برای حضور در مزایده مناسب بوده است. وی گفت: به دلیل تقارن زمان خرید اسناد مزایده اپراتور سوم با تعطیلات عید سعید فطر، اتمام مهلت خرید این اسناد یک هفته تمدید شد. محامدپور با اشاره به اینکه فروش اسناد مزایده اپراتور سوم در خارج کشور به صورت الکترونیکی نیز صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند پس از واریز وجه به شماره حساب اختصاص یافته، اسناد را به صورت الکترونیکی دریافت کنند. این در حالی است که براساس تصمیم سازمان تنظیم مقررات، زمان پایان فروش اسناد مزایده اپراتور سوم تلفن همراه تا بیستم مهرماه سال جاری تمدید شد. اعتبار پروانه‌ اپراتور سوم ۱۵ سال است و دو دوره پنج ساله قابل تمدید خواهد بود. اپراتور سوم می‌تواند تا ۱۷میلیون مشترک شامل شش میلیون مشترک مکالمه و ۱۱میلیون مشترک دیتا را جذب کند. ۵۱درصد سهام اپراتور سوم به شرکت‌های داخلی و ۴۹درصد آن متعلق به سرمایه‌گذار خارجی خواهد بود.

میزان سرمایه‌گذاری اولیه اپراتور سوم تلفن همراه کشور، ۳۰۰میلیون یورو برآورد شده است. این درحالی است که پیش از این و از سوی برخی از مدیران دولتی اعلام شده بود که ۱۱ شرکت متقاضی حضور در این مزایده هستند.

دخل ‌ و تصرف در سیم‌کارت از طریق تماس صوتی غیرممکن است

چندی پیش ایمیلی برای برخی از کاربران ایرانی ارسال شده که در آن نسبت به امکان سواستفاده از خطوط تلفن همراه مشترکان برای برقراری تماس‌های تلفنی، ویروسی و پاک شدن اطلاعات سیم‌کارت مشترکان درصورت پاسخ دادن به تماس‌های ناشناس که مدعی‌اند از مهندسان مخابرات هستند، هشدار داده شده است. محمد آبایی، مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار ایران در این باره به ایسنا می‌گوید: مواردی داشتیم که برخی از افراد با ارسال پیامک به مشترکان ویروس را به گوشی آنها منتقل کردند؛ بنابراین مشترکان باید توجه داشته باشند که از باز کردن پیامک‌های ناشناخته با این فرض که شاید حامل ویروس باشند خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه مشترکان باید از باز کردن پیامک‌های ناشناس خودداری کنند، البته ممکن است فایل‌هایی که قابلیت انتقال ویروس داشته باشند از طریق بلوتوث نیز ارسال شوند، اما از نظر فنی امکان ندارد بتوان با تماس با گوشی و از طریق Voice دخل و تصرفی در سیم‌کارت مشترک داشته یا ویروس را به آن منتقل کرد.

آبایی خاطرنشان کرد: اگر افرادی تماس گرفته و ادعا کردند از مهندسان شرکت مخابرات هستند و قصد چک کردن خط مشترک را دارند، بهترین کار این است که مشترک، شماره مربوطه را به ما اعلام کند تا موضوع را پیگیری کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم.