خبرگزاری فارس- کارگروه بانکداری الکترونیک شورای عالی فناوری اطلاعات کشور، با هدف تبیین وضع موجود و تعیین شکاف بین سیستم بانکی با بانک‌های پیشرفته و ارائه برنامه مدون و قابل اجرا تشکیل شد.

به گزارش فارس به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عبدالمجید ریاضی معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات با بیان این مطلب افزود: این کارگروه تا پایان فروردین ماه سال جاری، با برگزاری ۲۵ جلسه با اعضای اصلی و ۲۳۹ جلسه با گروه‌های تخصصی، ایجاد سایت پشتیبان در خارج از تهران به منظور حفظ اطلاعات مشتریان و ایجاد واحد امنیت اطلاعات در ساختار سازمانی به منظور محرمانگی اطلاعات مشتریان را تصویب کرد. وی از دیگر مصوبات این کارگروه را تأمین نرم افزار جامع بانکی(بانکداری متمرکز)دانست و افزود: پیاده سازی نرم افزار جامع بانکی طبق برنامه تدوین شده به صورت سه ساله، توسعه خدمات کارت، pos و دستگاه خودپرداز طبق برنامه مدون به صورت سه ساله، توسعه شبکه و ارتباطات طبق برنامه تدوین شده، افتتاح حساب بانکی اینترنتی برای حدود یک و نیم میلیون دانش آموز در طول این جلسات تصویب شد. وی تعداد کل نقاط درخواستی را ۱۷‌هزار و ۱۷۹ نقطه برشمرد و گفت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی ۸ بانک۴/۹۷‌درصد نقاط فعال شده و ۲‌هزار و ۶۴۴ نقطه باقیمانده است که از این تعداد ۷۱‌درصد آن به بانک‌های ملی و صادرات و ۲۹‌درصد به سایر بانک‌ها مربوط است.

وی کار گروه کارت و خدمات نوین را مسوول بررسی و تدوین مدل توسعه و برنامه‌ریزی استفاده از کارت عنوان کرد و گفت: این کار گروه با بررسی الگوهای استفاده از کارت در سایر کشورهای جهان، مطالعه شاخص‌های جهانی توسعه کانال‌ها و ابزارهای پرداخت الکترونیک تدوین مدل توسعه کارت و کانال های پرداخت ATM و POS و کارت‌های اعتباری در کشور را انجام داد.