انتخاباتی با سه ائتلاف

بازار دیجیتال - شمارش معکوس برای برگزاری دومین دوره انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای آغاز شده است و آنطور که از خبرها نیز پیداست کاندیداهای هیات مدیره دوره دوم این روزها بیش از گذشته در حال برگزاری نشست‌‌ها و میتینگ‌‌‌های انتخاباتی خود هستند. درحالی که تا همین چند روز پیش حضور دو طیف مستقل در این انتخابات رسما اعلام شده بود، اما اخبار منتشر شده طی روزگذشته حکایت از لیست سومی‌‌‌‌هم در این انتخابات دارد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای استان تهران، با برگزاری انتخابات هیات‌مدیره در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ تشکیل شد. هیات مدیره این استان متشکل از نمایندگان ۱۹ شرکت و فروشگاه است که ۱۵ نفر به عنوان اعضای شاخه شرکت‌‌ها و ۴ نفر هم اعضای شاخه فروشگاه‌‌ها هستند. هم اکنون حضور دو گروه با نام‌‌‌های اتحاد ۱۵ و انسجام ۱۵ برای حضور در رقابت‌‌‌های انتخاباتی نهایی شده است، اما آنطور که شنیده می‌‌‌‌شود هنوز اعلام نهایی برای معرفی افراد این دو لیست صورت نگرفته است.

آنچه مسلم است تاکید هر دو لیست بر ریاست پرویز رحمتی، مدیرعامل شرکت نرم افزاری رایورز است. با توجه به اخبار منتشر شده از اعضای احتمالی این دولیست به نظر می‌‌‌‌رسد این بار اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای تاکید ویژه‌‌ای بر حضور شرکت‌‌‌های

نرم افزاری در هیات مدیره این سازمان را داشته باشند. هر دولیست مذکور قرار است ۱۵ نفره باشند و گفته می‌‌‌‌شود که در هر دو طیف حضور حداقل ۱۰ نفر تا آخرین لحظه‌‌‌های نگارش این گزارش نهایی شده است.

هم‌اکنون در طیف انسجام ۱۵ که بیشتر سخت افزاری و شبکه‌‌ای هستند حضور افرادی همچون، مهرداد ذوالفقاریان، حمید بابادینیا، علیرضا صالحی درجزینی، پرویز رحمتی، محمودرضا خادمی، سیدعبدالکریم رییس کرمی، مهران خوانساری ابیانه، محمد ثروتی، رهام فتحی، محمد یوسفیان و سید حامد قنادپور قطعی شده است و قرار است اسامی‌‌‌‌چهار نفر دیگر هم به این لیست اضافه شود. یکی از خصوصیاتی که انسجام ۱۵ به همراه خود دارد، حضور چهار کاندید از بخش شرکت‌‌‌های فعال در حوزه شبکه است. ائتلاف اتحاد ۱۵ را هم افرادی همچون مهرداد ذوالفقاریان، حمید بابادینیا، پرویز رحمتی، محمودرضا خادمی، سیدعبدالکریم رییس کرمی، مهران خوانساری ابیانه، محمد ثروتی، محمد یوسفیان و شبنم طباطبایی تشکیل داده‌‌‌اند که گفته می‌‌‌‌شود به احتمال زیاد محمد علی نیلفروشان و پیام کرباسی نیز در کنار سه نام دیگر در کنار آن اضافه می‌‌‌‌شوند.

ادامه از همین صفحه

آنچه از بررسی هر دو لیست بر می‌‌‌‌آید حضور مشترک افراد در دو طیف اتحاد و انسجام ۱۵ است. به‌طوری‌که در هر دو ائتلاف حضور ۱۰ اسم مشترک دیده شده و تنها ۴ تا ۵ نفر از افراد حاضر در دو ائتلاف مذکور به شکل اختصاصی در آن گروه‌‌ها حضور خواهند داشت.

اما برخی از منابع آگاه نیز از اختلاف‌‌‌های پشت پرده در اتحاد ۱۵ خبر می‌‌‌‌دهند. گفته می‌‌‌‌شود که برخی از افراد حاضر در این لیست نمی‌‌‌‌خواهند به برخی از همفکران خود در این ائتلاف رای دهند و به دنبال جایگزینی آن افراد از طیف‌‌‌های دیگری هستند.

اما با توجه به حضور منسجم این دو طیف در انتخابات شنیده می‌‌‌‌شود که طیف سومی‌‌ ‌‌هم در واپسین روزها اعلام حضور کرده است. گفته می‌‌‌‌شود علاوه بر آنکه در این فهرست جدید بیشتر سخت‌افزاری‌‌ها حضور دارند همچنین برخی از اعضای دو فهرست قبلی نیز برای حضور در این فهرست اعلام آمادگی کرده اند.

با توجه به ترکیب دو فهرست اتحاد و انسجام به نظر می‌‌‌‌رسد شرایط برای کسب آرای افراد مشترک در این دو گروه بیشتر از بقیه باشد. اما از سوی دیگر برخی از شنیده‌‌ها نیز حکایت از آن دارد که فهرست اتحاد ۱۵ با مشورت و حمایت امیرحسین سعیدی‌نایینی رییس و سهیل مظلوم نایب رییس فعلی سازمان تهیه شده است.

در بین اسامی‌‌‌‌که پیش از این برای انتخابات دوره دوم سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای کشور منتشر شده است، دو نام نیز در فهرست انصراف دهندگان قرار گرفته است.

گفته می‌‌‌‌شود که باقر بحری تبریزی‌فرد که پیش از این نیز در هیات مدیره دور اول سازمان حضور داشت، اوایل مهرماه از کاندیداتوری خود انصراف داده است. البته حدس و گمان‌‌‌های دیگری نیز در این بین وجود دارد که به دلیل عدم حضور بحری در کشور و نیز عدم اظهار نظر وی پیرامون این موضع انتشار آن بی معنی است.

علاوه بر بحری، مازیار گنجه‌‌ای نیز از دیگر انصراف دهندگان این دوره از انتخابات است. شنیده می‌‌‌‌شود او نیز بنا به دلایل شخصی از حضور در انتخابات کناره‌گیری کرده است.

اما از دیگر نکته‌‌‌های مهم در این بین حضور دو نام آشنا و قدیمی‌‌‌‌در بین کاندیداهای دور دوم است. دو نامی‌‌‌‌که اما در بین هیچکدام از لیست‌‌ها و ائتلاف‌‌‌های موجود حضوری ندارند.

مصطفی محمدی اردهالی که پیش از این و در اولین دورهای تاسیس انجمن شرکت‌‌‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی ریاست این نهاد را به عهده داشت در کنار جایگزینش یعنی علیرضا علمی، دو کاندیدی هستند که نام آن‌‌ها در هیچکدام از لیست‌‌‌های مذکور وجود ندارد.

هر چند که مهلت تکمیل مدارک برای حضور در انتخابات تا تاریخ ۱۵ مهر ماه تمدید شده است، اما بر اساس اطلاعات منتشر شده روی سایت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، علمی ‌‌‌‌هنوز مدارک تکمیلی خود را ارائه نداده است.

او که تا پیش از این از مخالفان سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای بود در گفت‌و‌گویی اعلام کرده بود که چه رای بیاورم چه نه، برای نزدیکی مجمع تشکل‌ها و سازمان تلاش می‌کنم.

به هر حال و به‌رغم آنکه قرار است امروز و فردا فهرست ائتلاف‌‌‌های حاضر در این انتخابات نهایی شود، اما همچنان برنامه‌‌‌های این افراد برای پیشبرد صنف یکی از مهمترین سوال‌‌‌هایی است که از سوی سایر اعضا مطرح می‌‌‌‌شود.

طیف‌‌‌های حاضر در انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای هنوز برنامه‌‌‌های خود را اعلام نکرده‌اند. گفته می‌‌‌‌شود انسجام ۱۵ قرار است تا روز آینده با راه‌اندازی یک سایت اختصاصی اهداف و برنامه‌‌‌های خود را اعلام کند اما از سایر ائتلاف‌‌‌های موجود خبری نیست.