موبایل ایرانی
نیمی از تهرانیها صاحب تلفن همراه هستند
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار به تازگی با بیان اینکه هم اکنون ضریب نفوذ تلفن همراه در تهران ۵۱درصد است و از هر ۲ نفر یک نفر تلفن همراه دارد، گفت: همراه اول براساس آمار سازمان جهانی GSM از لحاظ سیم کارت دائمی در منطقه با ۵/۱۶میلیون مشترک رتبه اول را در اختیار دارد.
وحید صدوقی طبق معمول و در سلسله گفتوگوهای اختصاصی خود با خبرگزاری فارس، همچنان به اطلاعات چندین بار منتشر شده زیر مجموعه خود اشاره کرد و گفت که همراه اول هم اکنون ۲۷میلیون و ۸۶۰هزار مشترک دارد که این تعداد در ابتدای سال ۸۵ تنها ۵/۸میلیون مشترک و در پایان ۸۵ حدود ۱۵میلیون مشترک بود، ولی این رقم در سال ۸۶ به ۲۴میلیون نفر رسید و امسال نیز ۳میلیون و ۳۰۰هزار مشترک جذب همراه اول شدند. وی افزود: برنامه ارتباطات سیار در سال گذشته جذب ۶میلیون مشترک بود که بیش از ۹میلیون مشترک جذب شد. امسال نیز برنامه جذب ۶میلیون مشترک را در دستور کار داریم.
صدوقی اظهار داشت: برنامه همراه اول برای یک سال آینده، افزایش ظرفیت شبکه به ۳۸میلیون مشترک است که بخش عمده تجهیزات این امر خریداری شده و در حال توسعه است.
البته وحید صدوقی در کنار رشد تعداد کاربران به رشد مشکلات پیش روی کاربرانش طی چند سال گذشته هیچ اشارهای نکرده است. او نگفته است که چنددرصد از این نیمی از تهرانیها برای برقراری یک تماس ساده یا ارسال یک پیامک با مشکل روبهرو هستند. او همچنین به آمارهای اختلالات شبکه
توسعه یافتهاش هم اشاره نداشته و نیز به دلایل اختلالات پیامکی در برخی از روزها در کنار سوختن بی مورد سیم کارتها و عدم دریافت قبوض و قطع شدنهای ناخواسته مشترکان اشارهای نکرده است. البته شاید تمام این اتفاقات بی دلیل باشد!
تولید بی نتیجه گوشی تلفن همراه ادامه دارد
یک کارشناس اقتصادی گفت: با وجود استقبال نکردن خریداری از گوشی تولید داخل، همچنان بر تولید آن اصرار میشود.
محمد توحیدی در گفتوگو با موبنا افزود: در زمان راه اندازی خط تولید گوشی در داخل، دستاندر کاران آن با کمی تغییرات از خط قبلی تولید گوشی تلفن همراه (شرکت صاایران) استفاده کردند، اما غافل از آن که این تکنولوژی دیگر کارایی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: زیرساختهای موجود در بسیاری از کارخانههای مخابراتی کشور کیفیت مناسبی نداشته و فقط در حد مونتاژ کاربری دارد.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: تولید گوشی برای هر کشوری که بتواند این تکنولوژی را در اختیار بگیرد، بسیار سود ده خواهد بود ولی باتوجه به این که هیچ برندی حاضر نیست در ایران سرمایهگذاری کند، دیگر نباید در این باره تلاش بیهوده صورت گیرد.
وی اظهار داشت که به اعتقاد او، برخی مسوولان فقط گردش مالی ۹۰۰میلیون دلاری خرید گوشی تلفن همراه در کشور را در نظر و قصد دارند با تولیدات داخلی این حجم از سرمایه را در اختیار بگیرند، اما به نظر میرسد در این زمینه به واقعیتی که توجه نشده، توانمندی و ظرفیتهای داخلی است که اصولا نمیتواند پاسخگوی نیاز بازار باشد.
ارسال نظر