حجم و سطح فعالیت افراد مختلف در ایران در مورد عرضه گوشی‌های قاچاقی و تقلبی از برخی از کشورهای منطقه از جمله امارات متحده عربی بیشتر است.

مهرداد کیانی، در گفت‌و‌گو با موبنا اظهار داشت: به دلیل نبود نظارت مستقیم از سوی نهادهای ذیربط بر بازار تلفن همراه کشور، همچنان این بازار تحت تسلط افراد سودجو قرار دارد.

وی افزود: برخی از فعالیت‌های غیرقانونی به این شکل است که با استفاده از هم نام بودن برخی از مارک‌ها همانند نوکلا و نوکیلا که عموما ساخت کشور چین هستند به عرضه این نوع گوشی‌ها به نام برند نوکیا می‌پردازند. کیانی تمامی‌ معضلات موجود در بازار تلفن همراه کشور را مربوط به نبود قانون مناسب برای این بازار دانست و اضافه کرد: هم‌اکنون تخلفاتی که در کشورهای امارات متحده عربی و سایر کشورها صورت می‌گیرد، در مقایسه با ایران بسیار اندک است. این کارشناس تصریح کرد: هم‌اکنون اکثر گوشی‌های عرضه شده در بازار تلفن همراه بدون ضمانت‌نامه رسمی‌ فروخته می‌شود که این مساله در حقیقت به ضرر مصرف‌کننده است.

نهایی شدن آیین‌نامه استفاده مشاعی ازBTS‌ها تا دو هفته آینده

با اعلام نظر مشاوران درخصوص تعرفه هزینه‌ها، آیین‌نامه استفاده مشاعی از سایت‌های BTS تا دو هفته آینده نهایی می‌شود.

محمدعلی عابدی مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر درگفت وگو با سیتنا، اظهار داشت: تمام موارد آیین‌نامه استفاده مشاعی اپراتورها از سایت‌های BTS به تصویب مجمع عمومی‌شرکت سایت شرینگ رسیده و تنها بخش مالی آن باقی مانده است. وی افزود: در رابطه با بخش مالی استفاده مشاعی اپراتورها از BTS‌ها و تعرفه هزینه‌ها دو مشاور در حال بررسی موضوع هستند.

عابدی خاطرنشان کرد: بر اساس این تعرفه آیین‌نامه تکمیل و نسخه‌‌ای از آن برای سازمان تدوین قوانین به منظور دریافت نظر ارسال شده است. وی گفت: به استناد این آیین‌نامه سایت شرینگ رسما عملیاتی شده و چگونگی رابطه میان اپراتورها براساس آن مشخص می‌شود. عابدی اظهار داشت: مشاوران تا دو هفته آینده نظر نهایی خود را اعلام خواهند کرد و آیین‌نامه نهایی می‌شود.