در حالی که برخی شرکت‌ها در آمریکا مخالف استفاده از گوشی‌های قفل شکسته هستند، تعدادی از نهادهای دولتی این کشور با نظر این شرکت‌ها مخالفند. کاخ سفید و کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا به جمع مخالفان محدود کردن استفاده از گوشی‌های قفل شکسته پیوسته‌اند. پیش از این کنگره آمریکا درصدد تصویب طرحی در این زمینه بود که کاربران گوشی‌های همراه در آمریکا را از دستکاری گوشی‌هایشان و شکستن قفل آنها به منظور نصب برنامه‌های ثالث برحذر می‌دارد.
بر اساس قانون یاد شده مشتریان حق ندارند از گوشی که بر اساس قرارداد با یک اپراتور خریداری شده در شبکه اپراتور دیگری استفاده کنند، حتی اگر مدت قرارداد قبلی به پایان برسد. کاربران همچنین موظف به پرداخت کامل هزینه رومینگ در خارج از کشور بوده و حق ندارند از سیم کارت‌های محلی در گوشی قفل شده استفاده کنند.
کاخ سفید در بیانیه ای که اخیرا در این زمینه صادر کرده هشدار داده که تغییر در محدودیت‌های اعمال شده توسط کنگره آمریکا بر مبنای قانون کپی رایت هزاره صورت گرفته است.
با بالاگرفتن درگیری در این زمینه برخی فعالان دنیای مجازی هم بر علیه محدود کردن گوشی‌های قفل شده وارد عمل شده‌اند و تصریح کرده‌اند که مشتریان باید بتوانند از گوشی‌ها، تبلت‌ها و دیگر وسایل الکترونیک قفل شکسته بدون وضع محدودیت‌های جنایی و... استفاده کنند.
کنگره آمریکا قصد دارد مجازات‌های سنگینی را علیه استفاده‌کنندگان از گوشی‌های قفل شکسته وضع کند و از جمله آنها را به حداکثر 500 هزار دلار جریمه یا حداکثر 5 سال زندان محکوم کند. شرکت‌های سرویس‌دهنده هم می‌توانند به ازای هر تخلف کاربران از 200 تا 2500 دلار جریمه دریافت کنند.

جنجال بر سر محدودسازی استفاده از گوشی‌های قفل شکسته