محققان ژاپنی در حال طراحی ابزاری هستند که امکان نگه‌داشتن تصویر سه‌بعدی یک نفر در کف دست را برای کاربر فراهم می‌کند. به گزارش «ایسنا»، این ابزار که gCubik نام دارد، در مرحله ابتدایی طراحی است و طراحان آن امیدوارند پس از تکمیل شدن بتواند حرکت کرده و صحبت کند.

به گفته یکی از محققان مشارکت‌کننده در این طرح که در موسسه فناوری اطلاعات و ارتباطات ملی ژاپن صورت می‌گیرد، نگه‌داشتن شخصی در کف دست اوج تصوری است که هر کس می‌تواند در ذهن داشته باشد.

به گفته وی، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها می‌توانند با استفاده از این دستگاه که به شکل یک مکعب ۱۰ سانتیمتری است، تصویر سه بعدی نوه‌هایشان که دور از آنها زندگی می‌کنند را ببینند یا افراد بازرگان نمونه محصولات موردنظر خود را از راه دور مشاهده کنند و معلمان مدرسه می‌توانند از آن در کلاس‌های علوم استفاده کنند.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر این دستگاه تنها تصویر دارد، اما محققان برای متحرک کردن آن در تلاشند.

صفحه‌های دستگاه gCubik، لنزهای بسیار ریزی دارد و برخلاف صفحه‌های نمایش سه‌بعدی معمولی که تنها از جلو می‌توانند دیده شوند، می‌تواند از سه طرف دیده شده و تصاویر متفاوتی از زوایای مختلف ارائه دهد و کاربران آن به داشتن عینک برای استفاده از آن نیاز ندارند.

محققان امیدوارند ظرف سه سال آینده با بهبود کیفیت تصویر، خلاص شدن از بندهایی که اکنون به مکعب متصلند و فراهم‌سازی امکان مشاهده از شش طرف جعبه، آن را به استفاده کاربردی وارد کنند.

این محققان همچنین قصد دارند تصاویر سه بعدی را دارای صدای صوتی کنند به طوری که به نظر برسد شخص داخل جعبه در حال حرف زدن است.