مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار از عرضه سیم‌کارت‌های ۱۵۰‌هزار تومانی همراه اول با کد ۰۹۱۰ خبر داد. عباسعلی ابوالفضلی اظهار داشت: در حال حاضر ثبت نام سیم‌کارت‌های ۲۸۸‌هزار تومانی همراه اول متوقف شده است و کسانی که تاکنون نسبت به ثبت نام این سیم‌کارت‌ها اقدام کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر امور مشترکین سیم‌کارت‌های خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام و واگذاری سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول ادامه دارد، یادآور شد: جزییات واگذاری سیم‌کارت‌های ۱۵۰‌هزار تومانی همراه اول پس از نشست مدیران وزارت ارتباطات در این خصوص اعلام خواهد شد.

ارسال موفق SMS بسیار مطلوب شده است !

وضعیت میزان موفقیت ارسال پیام کوتاه در سال جدید، بسیار مطلوب شده است.

محمدحسین فلاح اصغری، معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: آمار SMSهای ناموفق در شبکه به شدت کاهش یافته و البته آمارهایی که در این خصوص داده می‌شود، «کلی» است.

فلاح اصغری، تصریح کرد: در صورتی که SMS به دلایلی همچون خاموش بودن گوشی تلفن همراه، در دسترس نبودن یا قطع بودن سیم‌کارت به دست مشترک نرسد، شامل آمار پیامک‌های ناموفق خواهد بود.

به گفته این مقام مسوول، به طور معمول در شبکه پیام کوتاه تلفن همراه کشور، هیچ اختلالی مشاهده نمی‌شود، مگر در زمان‌های خاصی مانند قطع لینک یا وجود تراکم که شبکه با اختلال موقت مواجه می‌شود.

به گزارش بازار دیجیتال و بر اساس تماس‌های دریافتی طی هفته گذشته ارسال پیام کوتاه در برخی از مناطق تهران با اشکال روبه‌رو بوده است.

متوسط انتظار دریافت تلفن همراه به ۱۰ روز رسید

مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران از کاهش مدت زمان انتظار برای دریافت سیم‌کارت دائمی تلفن همراه به ۱۰ روز خبر داد.

داوود زارعیان اظهار داشت: در سال گذشته متوسط انتظار برای دریافت تلفن همراه ۴ ماه بود که در زمان حاضر به ۱۰ روز رسیده است.

وی با بیان اینکه واگذاری سیم‌کارت دائمی تلفن همراه تقریبا به روز شده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون متوسط انتظار دریافت سیم‌کارت اعتباری همراه اول ۳ ماه است و پیش بینی می‌شود تا ۳ ماه آینده واگذاری این سیم‌کارت‌ها نیز به روز شود.

همراه اول ۱۸‌میلیون مشترک سیم‌کارت دائمی و نزدیک به ۱۰‌میلیون مشترک سیم‌کارت دائمی دارد.

گوشی‌های بی‌کیفیت چینی حقوق مصرف‌کنندگان را پایمال می‌کند

واردات گوشی‌های بی کیفیت کشورهای آسیایی از جمله چین و هنگ‌کنگ به ایران، حقوق بیشتر مصرف‌کنندگان را پایمال کرده است.

یک کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با موبنا اظهار داشت: برخی از شرکت‌های واردکننده گوشی تلفن همراه در کشور با واردات گوشی‌های بی‌کیفیت و غیراستاندارد به کشور و تنها به خاطر کسب سود بیشتر، بازار گوشی تلفن همراه را مختل کرده‌اند.

وی افزود: هم اکنون تنها گوشی‌های چینی و هنگ‌کنگی، فاقد کیفیت مناسب هستند و تنها شباهت این نوع گوشی‌ها با گوشی‌های دیگر کشور‌های تولیدکننده در شکل و ظاهر آن است.

این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: اگر دولت تعرفه کنونی را کاهش دهد، تمامی واردکنندگان رسمی گوشی تلفن همراه می‌توانند به راحتی به کار خود ادامه دهند به طوری که گوشی‌های قانونی جایگزین گوشی‌های قاچاقی و بی‌کیفیت می‌شود.

وی اظهار داشت: امروزه ایران یکی از مشتری‌های در جه اول در زمینه خرید گوشی‌های تلفن همراه از کشور چین و هنگ‌کنگ به حساب می‌آید که این امر به خروج بی رویه ارز و پایمال شدن حقوق مصرف‌کنندگان منجر می‌شود.

گفتنی است؛ وزارت بازرگانی این روزها با اعطای مجوز به برخی از شرکت‌ها زمینه عرضه گوشی‌های بی‌کیفیت در بازار را به راحتی فراهم کرده است.