معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات از نهایی شدن صدور پروانه فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه در مهرماه امسال خبر داد. کمال محامدپور صبح روز گذشته در نشست خبری با اشاره به حضور کارشناسان اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در ایران از ابتدای بررسی اسناد مزایده اپراتور سوم، اظهار داشت: بعد از اتمام تدوین اسناد مزایده قرار بر این شد که کارشناسان نظرات نهایی خود را اعلام کنند که هفته گذشته کلیات این اسناد را قابل‌قبول تشخیص دادند.

وی با بیان اینکه برخی جزییات اسناد مزایده اپراتور سوم اشکالاتی دارد که برای تدوین مجدد به سازمان تنظیم مقررات ارجاع داده شده است افزود: پس از تصویب نهایی اسناد مزایده توسط کمیسیون تنظیم مقررات، مزایده اپراتور سوم اعلام فراخوان عمومی خواهد شد.

معاون وزیر ارتباطات همچنین از راه‌اندازی آزمایشی طرح موبایل نسل سوم در شهر تهران طی روزهای آتی خبر داد.

سازوکار اجرایی مزایده اپراتور سوم، آماده شد

با تلاش‌های صورت گرفته، سازو کار چگونگی برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه آماده و با هماهنگی مرکز تحقیقات مخابرات و سازمان تنظیم مقررات نهایی شد.

سعید مهدیون، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات و مجری برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه اظهار داشت: بررسی‌های لازم برای انتخاب مشاور خارجی برگزاری این مزایده نیز در حال انجام است.

وی افزود: تاکنون و به منظور برگزیدن یک مشاور خارجی توانمند و با تجربه برای برگزاری این مزایده، با شرکت‌هایی از کشورهای اروپایی و عربی، مذاکراتی صورت گرفته است. وی با بیان این مطلب که احتمال بررسی شرایط شرکت‌های دیگری نیز وجود دارد خاطرنشان کرد: امیدواریم، تا دو هفته آینده، مشاور خارجی برگزاری این مزایده مشخص و اعلام شود.

نصب BTSهای مقاوم در برابر حوادث طبیعی

با توجه به ضرورت نصب سایت‌های مخابراتی مقاوم در برابر حوادث طبیعی و برقراری ارتباط بین امداد رسانان، شرکت ارتباط مشترک شهر بررسی‌هایی را در این زمینه آغاز کرده است.

محمدعلی عابدی مدیرعامل کنسر سیوم سایت شرینگ در گفت‌وگو با سیتنا، اظهارداشت: با توجه به قرار داشتن شهر تهران بر گسل زلزله خیز و اهمیت برقراری ارتباطات مخابراتی در مواقع بحرانی شهر، نصب تاسیسات خاص مخابراتی مقاوم در برابر حوادث طبیعی بسیار ضروری است.

وی افزود: در این راستا شهرداری تهران با مشارکت دو اپراتور همراه اول و تالیا در شرکت ارتباط مشترک شهر بحث‌ها و بررسی‌هایی را در رابطه با نصب اینگونه تجهیزات آغاز کرده است.

عابدی گفت: نصب تاسیسات BTSمقاوم در مقابل زلزله‌های تا ۸ ریشتری در ۵۰ تا ۱۰۰ نقطه از نقاط خاص شهر از راهکارهای در نظر گرفته شده برای جلوگیری از قطعی ارتباط بین امدادرسانان در مواقع بحرانی شهر است.