روی خط
اخطار رگولاتوری به سرویسدهندگان اینترنتی
هیچ اپراتوری مجاز نیست به بهانه بروز اشکال یا اخذ نکردن خسارت از اپراتور بالادستی خود، از پرداخت خسارت به مشتریانش خودداری کند. اپراتورها باید خسارت مندرج در SLA یا توافقنامه سطح خدمات را به مشتریان خود بپردازند و خسارت را از اپراتور بالادستی خود مطالبه کنند. علیرضا اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات با بیان مطلب فوق افزود:چنانچه مشاهده شود پهنای باند اینترنت تامین شده با پهنای باندی که باید به خریداران فروخته میشد تطابقی ندارد، فعالیت اپراتور سرویسدهنده متوقف میشود تا اپراتور پهنای باند را به شرایط مطلوب برساند.
وی همچنین با بیان اینکه اینترنت پرسرعت که هماکنون در کشور توزیع میشود، در مقادیر مختلف سرعت دسترسی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه است، گفت: برای مثال اگر کاربر یک سرویس ۱۲۸ کیلوبیتی را با نرخ اشتراک ۱۰ دریافت کند، حداقل سرعتی که دارد ۱۲/۸ کیلوبیت است و چنانچه درمواقع مختلف هر ۱۰ نفر دارای این اشتراک، بهصورت همزمان از این سرویس استفاده کنند، بهطور قطع سرعت سرویس کاربر پایینتر میآید.
او گفت: طبق تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، در سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و نرخ اشتراک ۱ به ۱۰، بدترین حالت سرعت دانلود، ۱/۶ کیلوبایت بر ثانیه است؛ در حالی که با اینترنت دایلآپ سرعت دانلود ۳ تا ۴ کیلو بایت بر ثانیه است.
وی پیش از این با بیان اینکه مشکل کاربران در زمینه باز نشدن برخی سایتها را نمیتوان دلیلی بر کندی سرعت اینترنت دانست، گفته بود: تمامی ابزارهای سنجش سرعت اینترنت وجود دارد و به راحتی و سهولت میتوان مشخص کرد که کاربر با چه سرعتی به اینترنت دسترسی دارد.
اصغریان اظهار کرده بود: سرعت اینترنت و دسترسی به آن موضوعی است که باید با ابزارهای سنجش سرعت آن را مشخص و تعیین کرد.
ارسال نظر