با توجه به استفاده اشخاص از موبایل در سنین مختلف و قرار گرفتن آن در بین کودکان و نوجوانان، پلیس فتا از کاربران موبایل خواست تا از قرار دادن اطلاعات حیاتی و ضروری خود و همچنین تصاویر شخصی و خانوادگی روی این گوشی‌ها خودداری کنند. به گزارش مهر، معاونت اجتماعی پلیس امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور با تاکید براینکه موبایل رایانه همراه شخصی محسوب نمی‌شود از هموطنان خواست تا از قرار دادن اطلاعات حیاتی و ضروری خود روی گوشی‌های تلفن همراه خودداری کنند. پلیس فتا با توجه به پرونده‌ها و شکایات مردمی اعلام کرد که بیشتر این شکایات در خصوص افشای عکس‌های خانوادگی و همچنین اطلاعات بانکی اشخاص است که به دلیل عدم آگاهی آنها از طریق بلوتوث و همچنین بازگرداندن اطلاعات کارت‌های حافظه، توسط یکسری مراکز تعمیرات تلفن همراه و افراد غیرمجاز، سبب بروز چنین جرایمی می‌شود. براساس توصیه‌های پلیس فتا، کاربران از تلفن همراه برای تماس‌های ضروری و همچنین ارسال و دریافت یکسری خدمات اپراتورها استفاده کرده و در حد ممکن از قرار دادن رمز حساب‌های بانکی یا اطلاعات مهم و با ارزش روی کارت‌های حافظه این تلفن‌ها به طور جد خودداری کنند.

پلیس فتا با کسانی که با به‌دست آوردن اطلاعات خصوصی اشخاص از طریق هک بلوتوث، برگرداندن اطلاعات پاک شده کارت‌های حافظه، به هتک حیثیت و افشای اطلاعات اشخاص اقدام کنند به شدت برخورد قانونی و قاطعی خواهد داشت و با تلاش شبانه روزی خود مانع از تجاوز چنین اشخاصی به حریم خصوصی هموطنان می‌شود.

شرایط تغییر مالکیت سیم‌کارت اعتباری اعلام شد

مشترکان تلفن همراه اعتباری همراه اول می‌توانند برای انتقال سیم‌کارت خود، به همراه انتقال گیرنده، به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی استان محل واگذاری (هنگام ثبت نام توسط متقاضی انجام شده وسیم کارت واگذارشده درآن شهر قابل تحویل خواهد بود) مراجعه کنند تا پس از تنظیم و تکمیل سند نقل و انتقال، نسبت به انتقال تلفن همراه از نام انتقال دهنده به نام انتقال گیرنده، اقدام کنند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ارائه آدرس صحیح و کد پستی ۱۰ رقمی انتقال‌دهنده هنگام تنظیم سند، الزامی است و هنگام نقل و انتقال، انتقال گیرنده از صحت فعال بودن سیم کارت اطمینان حاصل کند. در صورتی که یکی از طرفین صغیر باشد، حضور ولی (پدر یا جد پدری)، الزامی است و درصورت فوت مشترک، حضور کلیه وراث و ارائه گواهی انحصار وراثت توسط آنها، الزامی است. همچنین درصورت مفقود شدن شناسنامه تلفن همراه، مشترکین به منظور اخذ مجوز نقل و انتقال (اقرارنامه تأیید شده)، به یکی از مراکز تلفن ثابت (در تهران) و ادارات مشترکان (سایر استان‌ها) مراجعه کنند.

شرایط و مدارک مورد نیاز:

حضور همزمان انتقال‌دهنده و انتقال گیرنده یا وکیل قانونی آنها، تنظیم و تکمیل سند نقل و انتقال، درج امضا و اثرانگشت طرفین، تکمیل فرم تعهدات توسط انتقال گیرنده یا وکیل قانونی وی، برگه مشخصات تلفن‌های همراه اعتباری یا اقرارنامه تایید شده، ارائه اصل و تصویر کارت ملی انتقال‌دهنده و انتقال گیرنده (در صورتی که یکی از طرفین دارای شخصیت حقوقی باشد، ارائه روزنامه رسمی شرکت، معرفی‌نامه نماینده مربوطه و کارت ملی وی، الزامی است)، ارائه اصل و تصویر وکالتنامه قانونی (درصورت مراجعه وکیل جهت نقل و انتقال)، هزینه نقل و انتقال از میزان اعتبار مشترک کسر می‌شود.