موبایل ایرانی
همراه داشتن موبایل در مدارس ممنوع شد
رییس آموزش و پرورش شهر تهران گفت: همراه داشتن گوشی تلفن همراه در مدرسه ممنوع است و مدارس نیز اختیار برخورد با این موضوع را دارند. به گزارش مهر، سیدعلی یزدیخواه در نشست خبری توجه به استعدادهای برتر را یکی از برنامههای امسال آموزش و پرورش شهر تهران عنوان کرد و افزود: به همین دلیل در حوزه مدارس نمونه دولتی ظرفیت پذیرش دانشآموزان نسبت به سال گذشته حداقل ۳ برابر و در مدارس استعدادهای درخشان ظرفیت پذیرش ۲ برابر شده است. یزدیخواه اضافه کرد: دانشآموز مجاز است که وسایل مرتبط با تحصیل را به مدرسه بیاورد. براین اساس آوردن گوشی تلفن همراه به مدارس براساس آییننامههای انضباطی ممنوع است و مدارس نیز اختیار برخورد با این موضوع را دارند بنابراین اگر والدین به خاطر نگرانیهای مربوط به مسائل اضطراری بر این موضوع اصرار دارند، باید بدانند که تمام مدارس از امکانات ارتباطی برخوردارند.
برنامهریزی رگولاتوری برای تامین نیاز فرکانسی شبکههای تلفن همراه براساس مطالعات موسسههای استانداردگذاری ARIB و TTC ژاپن، TTA کره و CCSA چین که در قالب یک مقاله در اجلاس پنجم اتحادیه ارتباطات آسیا - اقیانوسیه (APT) برای آمادگی کنفرانس جهانی ارتباطات رادیویی در بوسان کره جنوبی ارائه شد، در حال حاضر حدود ۳۸۰ مگاهرتز باند فرکانسی با همخوانی بینالمللی پایین در هر کشوری از منطقه آسیا - اقیانوسیه در دسترس شبکههای تلفن همراه است. عظیمفرد، مدیر کل صدور پروانه سرویسهای رادیویی رگولاتوری و یکی از نمایندگان شرکتکننده ایران در اجلاس APG - در شهر بوسان کره جنوبی در هفته اول شهریورماه سال جاری با بیان این مطلب در بخشی از گزارش خود از این اجلاس اظهار کرد: با توجه به پیشبینی به عمل آمده توسط گروه فوق، تقاضا برای پهنای باند بیشتر در بازه زمانی ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ میلادی به اوج خود خواهد رسید. به همین منظور جهت تامین بستر فرکانسی لازم برای عدم توقف توسعه پرسرعت انتقال داده، لازم است که دولتهای منطقه آسیا - اقیانوسیه نسبت به آزادسازی و تخصیص باندهای فرکانسی بیشتر برای شبکههای تلفن همراه اقدام کنند. وی با اشاره به افزایش سرعت حجم ترافیک داده در شبکههای تلفن همراه پس از عملیاتی شدن سرویسهای متعدد باند پهن گفت: امروزه امکان ارتباط تلفنی در پایانههای مشترکین تلفن همراه، تنها یک امکان مقدماتی در میان دهها خدمت پیشرفته است. خدمات باند پهن ارائه شده در شبکههای تلفن همراه در حال گسترش بوده و سازندگان در حال ارائه مداوم پایانههای ارزان قیمت مفصلتر در بازار هستند. در حال حاضر رشد ظرفیت ترافیکی داده در شبکههای تلفن همراه از الگوی شبکههای داده کابلی پیروی کرده و به همان نسبت نیز نیازمند پشتیبانی و توسعه است.
مدیر کل صدور پروانه سرویسهای رادیویی با بیان اینکه براساس مطالعات انجام شده، حجم ترافیک داده در جهان در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ بیست و شش برابر خواهد شد که در آن ترافیک منطقه آسیا - اقیانوسیه با حجم ۳۹ درصدی از ترافیک جهانی، در سال ۲۰۱۵ به ۲۷۰۰ پتابایت در ماه خواهد رسید، بنابراین در هر سال نیز ترافیک داده حدود دو برابر خواهد شد. تا ژانویه ۲۰۱۱ هفتاد و سه اپراتور در این منطقه اقدام به ارائه خدمات باند پهن کردهاند.
ارسال نظر