ویژگیهای اینترنت پاک و حلال از زبان معاون وزیر ارتباطات
ایسنا- رییس سازمان فنآوری اطلاعات گفت: اینترنت حلال ممکن است یک حدود خاصی را مدنظر قرار بدهد، در حالیکه در اینترنت پاک مباحث مذهبی نیز مطرح است، ولی شاید دایره شمول آن خیلی وسیعتر از حلال شود. علی حکیمجوادی درباره اینترنت پاک اظهار کرد: هر فنآوری یکسری کاربردهای مثبت به همراه خود دارد که مراتبش بیش از نقاط منفی آن است و به دلیل اینکه در مسیرهای متفاوتی قرار میگیرد، از آن بهرهبرداریهای متعددی میشود. اینترنت پاک به گونهای است که میخواهیم یک Community را ایجاد کنیم و کسانیکه طرفدار استفاده از اینترنت صحیح هستند را کنار هم جمع کنیم.
وی افزود: امروزه حامیان محیط زیست بحث هوای پاک را مطرح میکنند و این یک منطق است و طرفداران آن سعی میکنند محیط زیست را کمتر آلوده کنند. اینترنت پاک هم همین است؛ بهرغم اینکه خیلیها گمان میکنند اینترنت پاک یعنی اینترنت فیلتر شده، ولی واقعیت این است که امروزه در اینترنت مباحثی مطرح میشود که در وهله اول ممکن است مباحث اخلاقی باشد، به عنوان نمونه رواج خشونت برای کودکان که از جمله مباحث جدی در دنیاست و باعث یک دغدغه شده است.
وی گفت: مباحثی از قبیل رایانه سبز که مطرح شد، برای خیلیها مشخص نبود و میگفتند یعنی چه؟! در حالیکه امروز میبینیم دارند به سمتی میروند که حداقل استفاده از انرژی را داشته باشند و باعث آسودگی و حرارت کمتر برای محیط شوند و اینترنت پاک هم استفاده صحیح از اینترنت است و بهدنبال موضوعات خیلی خاصی نیستیم.
رییس سازمان فنآوری اطلاعات ابراز کرد: در اینترنت پاک میخواهیم بگوییم کسی که میخواهد فرزندش در محیطی کاملا سالم و پاک از اینترنت استفاده کند، حال با هر دین و مذهبی که هست میتواند از آن استفاده کند.
ارسال نظر