موبایلکده
سنسورهای گوشی لمسی خود را بشناسید
با وجود افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه و همچنین استقبال بیشمار کاربران از گوشی تلفن همراه باعث شده روز به روز شاهد عرضه گسترده انواع این کالای ارتباطی در سراسر جهان باشیم. تنوع عرضه گوشیهای لمسی با امکانات بالا توسط برندهای معتبر جهانی و قیمت مناسب باعث شده روز به روز تقاضا برای این نوع گوشیها افزایش یابد. از سوی دیگر فراگیر شدن استفاده از گوشی تلفن همراه و ضرورت این کالا در میان افراد باعث شده به طوری که در برخی از افراد تصور لحظهای بدون گوشی ممکن نیست.
گوشیهای تلفن همراه لمسی با قابلیت لمس دست و برخی دیگر با لمس قلم کار میکنند که در این روزها عرضه و تقاضای گوشیهایی که با لمس دست کار میکنند به طور چشمگیری افزایش یافته است.
در تشریح برخی از سنسوریهای به کار رفته در گوشیهای لمسی میتوان گفت که G-SENSOR عمل چرخش خودکار منوهای گوشی به صورت عمودی و افقی را انجام میدهد.
PROXIMITY-SENSOR در گوشیهای تاچ به کار میرود و از آنجایی که صفحه نمایش تاچ به لمس حساس هستند این سنسور عمل خاموش کردن صفحه نمایش لمسی را در هنگام مکالمه انجام میدهد چرا که در صورت روشن بودن صفحه نمایش در صورت لمس با هر کدام از اعضای بدن امکان یک عمل مکانیکی در گوشی فراهم میشود.
MOTION-SENSOR عمل سایلنت کردن گوشی را در هنگام برعکس کردن گوشی انجام میدهد.
LIGHT-SENSOR تغییرات خودکار نور ال سی دی صفحه نمایش لمسی را متناسب با نور محیط انجام میدهد.
GESTURE-SENSOR برای بالابردن امنیت سیستم و هویت کاربراصلی سیستم را مشخص میکند.
VOICE COMMAND DER فرمان صوتی را با صدای کاربر صادر میکند.
BATTERY-VOLTAGE-SENSOR سنسوری است که هم در گوشیهای لمسی و غیرلمسی وجود دارد و میزان شارژ گوشی را نمایش میدهد.
ارسال نظر