این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که اپل قابلیت ارسال درخواست کمک اضطراری از طریق ماهواره در آی‌فون ۱۴ را معرفی کرد. کاربران آی‌فون ۱۴ می‌توانند با استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای در مناطقی که اتصال به شبکه ندارند، درخواست کمک اضطراری ارسال کنند. اپل برای فراهم کردن خدمات ماهواره‌ای، با شرکت «گلوبال استار» همکاری می‌کند. این غول فناوری اعلام کرد ۴۵۰ میلیون دلار از منابع تولید پیشرفته خود را برای زیرساخت ماهواره‌ای برای پشتیبانی از این سرویس اختصاص داده است. اسپیس‌ایکس و شرکت مخابراتی تی‌موبایل آمریکا ماه گذشته از اپل جلو زده و اعلام کرده بودند کاربران تلفن همراه در شبکه تی‌موبایل می‌توانند از ماهواره‌های اسپیس‌ایکس برای ارسال پیام در مناطقی که اتصال به شبکه ندارند، استفاده کنند. این همکاری منوط به راه‌اندازی شدن مدل ارتقا یافته ماهواره‌های استارلینک معروف به «ورژن ۲» توسط اسپیس‌ایکس است. این همکاری که زودتر از اواخر سال ۲۰۲۳ آغاز نخواهد شد، متفاوت از قابلیت اخیر معرفی شده توسط اپل است؛ زیرا امکان ارتباط میان کاربران را فراهم می‌کند. سرویس ارسال پیام ماهواره‌ای اپل تنها برای ارسال پیام به امدادگران، طراحی شده است.

این زیرساخت ماهواره‌ای، امکان یکپارچگی با اپلیکیشن FindMy اپل را فراهم کرده و امکان می‌دهد کوه‌پیمایان و سیاحت‌گران به شکل دقیق‌تری در مناطقی که «جی‌پی‌اس» یا خدمات شبکه وجود ندارد، توسط دوستان‌شان رصد شوند.

این قابلیت ماهواره‌ای اپل در نوامبر راه‌اندازی می‌شود و به مدت دو سال رایگان خواهد بود. این شرکت هزینه این قابلیت را پس از طی شدن این دوره اولیه، اعلام نکرده است. اپل صدها میلیون دلار در زیرساخت ماهواره‌ای گلوبال استار سرمایه‌گذاری کرده است. اما خدمات تی موبایل و استارلینک، رایگان خواهد بود. «استارلینک»، برنامه جاه‌طلبانه «اسپیس‌ایکس» برای فراهم کردن پوشش اینترنت پرسرعت در مدار پایینی زمین با استفاده از هزاران ماهواره است. این شرکت حدود سه هزار ماهواره را به مدار فرستاده است و به تازگی اعلام کرده که بیش از چهار هزار نفر مشترک دارد. بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت‌های ماسک هرگز با اپل همکاری نکرده‌اند؛ اما وی در سال ۲۰۲۰ تایید کرد که در تاریک‌ترین روزهای تسلا تلاش کرده است این شرکت خودروسازی را به اپل بفروشد. اما تیم کوک، مدیرعامل اپل گفته است وی هرگز با ماسک درباره چنین قراردادی صحبت نکرده است.