نسخه الکترونیک تامین اجتماعی در ایستگاه آخر
مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی ادامه داد: نظارت و بازرسی منظم از داروخانههای طرف قرارداد برای اطمینان از کارکرد مناسب سامانه نسخهالکترونیک و توجه ویژه به پایداری و سرعت قابل قبول سامانه نیز باید مورد توجه باشد و اختلال در سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قابل قبول نخواهد بود. موسوی تسهیل در استفاده از سامانه نسخهالکترونیک را از دیگر راهبردهای سازمان تامیناجتماعی برشمرد و گفت: استفاده پزشکان و داروخانهها از سامانه نسخهالکترونیک تامین اجتماعی باید با حداکثر سهولت ممکن باشد و در این زمینه میتوان از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان نیز استفاده کرد. وی افزود: حوزه فناوری اطلاعات و درمان سازمان تامین اجتماعی در زمینه ارتقای سامانه نسخه الکترونیک مسوولیت مشترک داشته و باید با هماهنگی بین بخشی و تقسیم وظایف در اسرع وقت برنامه زمانبندی توام با اولویتبندی وظایف را برای نسخهالکترونیک تنظیم کنند تا بتوانیم برنامههای آتی در حوزه نسخه الکترونیک و رسیدن به نقطه مطلوب را به روشنی طراحی کنیم.
عبدالله حسینیان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات و مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گزارشی از روند پیشرفت نسخه الکترونیک و برنامههای در دست اجرای سازمان تامین اجتماعی برای پیشبرد این طرح ارائه کرد. معاون درمان سازمان تامین اجتماعی و مدیران حوزه معاونت درمان و درمان تامین اجتماعی چند استان نیز به بیان دیدگاهها و پیشنهادهای خود برای تکمیل طرح نسخه الکترونیک پرداختند.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اول دی ماه ۱۴۰۰ گفت، براساس قانون بودجه ۱۴۰۰ از اول دی ماه همه تبادلات سازمان تامین اجتماعی از طریق نسخه الکترونیک انجام خواهد شد. چاپ و عرضه دفترچه جدید تامین اجتماعی هم از اول اسفند ماه ۹۹ در همه شعب و کارگزاریهای سراسر کشور متوقف و سامانه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی در دسترس همه مراکز درمانی طرف قرارداد قرار گرفت.