به گفته توییتر این بیشترین میزان درخواست دولت‌ها برای حذف محتوا از زمان آغاز انتشار گزارش شفافیت توییتر در سال ۲۰۱۲ است.  ۹۵ درصد درخواست‌های قانونی مربوط به ۵ کشور و بیشترین تعداد آن نیز به ژاپن تعلق داشت. پس از آن روسیه، ترکیه، هند و کره‌جنوبی بیشترین درخواست برای حذف محتوا را ثبت کرده‌اند. توییتر اعلام کرد در پاسخ به ۵۴ درصد از درخواست‌های قانونی که از سراسر جهان در این بازه دریافت کرده، دسترسی به محتوا در برخی کشورها را منع کرده و در برخی دیگر صاحبان حساب‌های کاربری را ملزم به حذف آنها کرده است.

شینید مک سویینی، نایب رئیس سیاست‌گذاری جهانی توییتر در این باره می‌گوید: ما با چالش بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده‌ایم، زیرا دولت‌های سراسر جهان بیش از پیش برای دخالت و حذف محتوا تلاش می‌کنند. این رفتار تهدیدی برای حریم خصوصی و آزادی بیان به حساب می‌آید و البته روند نگران‌کننده‌ای است که باید به آن توجه کرد.

تعداد حساب‌های کاربری که در درخواست‌های قانونی برای حذف محتوا ذکر شده بودند، ۵۰ درصد نسبت به ۱۳۱ هزار و ۹۳۳ حساب مربوط به ۶ ماه قبل از آن بیشتر بودند.

همچنین طبق گزارش شفاف‌سازی توییتر درخواست دولت‌ها برای ذخیره اطلاعات حساب‌ها نسبت به بازه قبل حدود ۴‌درصد کاهش یافته است. براساس داده‌های موجود حدود ۵۷‌درصد درخواست‌های مربوط به اطلاعات حساب‌های کاربری به آمریکا مربوط است و این کشور به تنهایی بزرگ‌ترین دولت درخواست‌کننده اطلاعات از حساب‌ها است.