وی افزود: ما باید در راهبردهایمان برای مدیریت ‌فضای‌مجازی بازنگری کنیم؛ فضایی که تا اعماق خانه‌های مردم رفته است و اگر در حال‌حاضر مردم درگیر این فضا شده‌اند در آینده نزدیک با هوش‌مصنوعی و اینترنت اشیا و سایر فناوری‌های روز، به‌جز مردم، اشیا و لوازم آنها هم درگیر این فضا خواهند شد و فناوری به‌اعماق پنهان زندگی آنها رسوخ خواهد کرد. زارع‌پور ادامه داد: البته شاید نگاه عده‌ای همچنان این‌گونه باشد که کار وزارت ارتباطات توسعه کمی و کیفی ارتباطات است، درحالی‌که معتقدم این دوره گذشته است و علاوه بر ارتباطات که یکی از دو بال این وزارتخانه است، باید روی خدمات فناوری پایه هم کارکنیم تا آنجا‌که پایداری خدمات حوزه فناوری فناوری اطلاعات هم برای مردم اهمیت پیدا کند.

زارع‌پور تصریح کرد: ما تکالیف و برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصوبه شهریور‌ماه سال گذشته شورای‌عالی  فضای‌مجازی درباره «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» را اجرا خواهیم کرد. وی افزود: بر همین اساس برای برگزاری جلسات منظم با شورای‌عالی  فضای‌مجازی برنامه‌ریزی می‌کنیم. ما خودمان را مجری سیاست‌های شورای‌عالی  فضای‌مجازی می‌دانیم. این مساله را در مجلس هم بیان کردم و اعتقادم هم بر همین مبنا است. همه ما آمده‌ایم که جایگاه شایسته‌ای برای جمهوری اسلامی هم در استفاده از فناوری ایجاد کنیم و هم در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.

پس از سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای‌عالی  فضای‌مجازی و رئیس مرکز ملی  فضای‌مجازی گفت: امیدوارم که بتوانیم به‌طور مشترک کارهای بزرگی را انجام دهیم. مرکز ملی هم اراده‌اش بر این است که به‌کشور خدمت کند. در هر حوزه‌ای که امکان کار مشترک وجود داشته باشد سعی می‌کنیم که با همکاری یکدیگر کار را پیش ببریم. وی افزود: واقعیت این است که پروژه‌های زمین‌مانده بزرگی وجود دارد از جمله دولت الکترونیکی و شبکه ملی اطلاعات که مادر همه پروژه‌ها است. حوزه اقتصاد دیجیتال هم حائز‌اهمیت است چرا‌که می‌توانیم به‌مردم خدمات متنوع ارائه و ایجاد اشتغال کنیم؛ آن‌هم ایجاد اشتغال با سرمایه‌گذاری پایین چون این حوزه عمدتا نرم‌افزاری است.