به گزارش ورج، علت این شکایت رفتار انحصارطلبانه گوگل به نفع نتفلیکس و دریافت کمیسیون کمتر از اپلیکیشن نتفلیکس در مقایسه با دیگر اپلیکیشن‌هاست تا این شرکت نمایش خانگی فیلم و سریال از گوگل رضایت بیشتری داشته باشد.  این درگیری حقوقی یادآور منازعه اپل و شرکت اپیک، تولیدکننده بازی‌های رایانه‌ای است. اپیک به علت ارائه خدمات پرداخت درون‌برنامه‌ای اختصاصی و عدم پرداخت کمیسیون به اپل از این اپ‌استور حذف شد و در نهایت اپیک از اپل شکایت کرد.

شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات محتوایی در آمریکا مانند اسپاتیفای، نتفلیکس و تیندر مدت‌هاست در تلاش هستند تا راهی برای کاهش کمیسیون ۳۰ درصدی مورد درخواست گوگل بیابند. گوگل در واکنش اعلام کرد اعمال تغییرات در سیستم صورت‌حساب گوگل برای ایجاد تغییرات مدنظر شرکت‌های مذکور به یک سال زمان نیاز دارد، ولی وکلا گوگل را متهم به ارائه پیشنهاد دریافت کمیسیون کمتر و راه‌اندازی سیستم‌های پرداخت جایگزین کرده‌اند.

سخنگوی گوگل در واکنش به این اعتراض‌ها مدعی شده که همه توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان تابع سیاست‌های یکسانی هستند که این امر سیاست‌های حوزه پرداخت را نیز شامل می‌شود. این امر نشانه رقابت سالم است.

در عین حال برخی منابع معتقدند گوگل در مواردی تخفیف‌های ۱۵ درصدی و حتی ۲۴ درصدی برای برخی اپلیکیشن‌ها در نظر گرفته است. این شرکت از محل ارائه خدمات اپ‌استور به کاربران گوشی‌های سامسونگ در سال ۲۰۱۹ حدود ۴ میلیارد دلار به جیب زده و کل درآمد آن از محل دریافت کمیسیون اپ‌استور در سال ۲۰۱۹ بیش از ۲/ ۱۱ میلیارد دلار بوده است.