وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین برآورد کرده ارزش صنعت امنیت سایبری تا سال ۲۰۲۳ می‌تواند به بیش از ۲۵۰ میلیارد یوآن (۶/ ۳۸ میلیارد دلار) بالغ شود. این پیش‌نویس درحالی منتشر شده که مقامات چین تلاش‌ها برای تدوین مقرراتی به‌منظور حاکمیت بهتر ذخیره‌سازی داده، انتقال داده و حریم خصوصی داده شخصی را مضاعف کرده‌اند. سازمان فضای سایبری چین طی تعطیلات پایان هفته گذشته تدوین مقرراتی را پیشنهاد کرد که براساس آن شرکت‌های فناوری غنی از داده که بیش از یک میلیون کاربر دارند پیش از ورود به بازارهای سهام خارجی، هدف بازبینی‌های امنیتی قرار می‌گیرند.

این مقررات در پی تحقیقات رگولاتوری از غول تاکسی اینترنتی چینی «دیدی چوکسینگ» به‌دلیل نقض قوانین حریم خصوصی داده در دست بررسی قرار دارند. رگولاتور فضای سایبر چین روز یکشنبه اعلام کرد به فروشگاه‌های اپلیکیشن دستور داده است عرضه اپلیکیشن شرکت «دیدی گلوبال» را به‌دلیل جمع‌آوری غیرقانونی اطلاعات شخصی کاربران توسط این شرکت متوقف کنند. چند روز پس از اینکه مبادله سهام شرکت دیدی در بازار نیویورک آغاز شد و این شرکت ۴/ ۴ میلیارد دلار از عرضه اولیه عمومی سهام خود تهیه کرد، سازمان فضای سایبری چین از شرکت دیدی خواست تغییراتی صورت داده و به مقررات حمایت از داده چینی عمل کند. با این حال رگولاتور فضای سایبر چین به ماهیت تخلف دیدی اشاره‌ای نکرد.

شرکت دیدی در واکنش به این خواسته مقامات چینی، اعلام کرد ثبت نام کاربران جدید را متوقف کرده و اپلیکیشن خود را از فروشگاه‌های برنامه حذف می‌کند و تغییراتی را برای رعایت مقررات و حمایت از حقوق کاربران صورت خواهد داد. این خدمات تاکسی آنلاین در چین و بیش از ۱۵ بازار دیگر فعالیت داشته و اطلاعات زیادی درباره رفت و آمدهای روزانه جمع‌آوری می‌کند. این شرکت بخشی از این داده را برای فناوری‌های رانندگی خودران و تحلیل ترافیک استفاده می‌کند. براساس گزارش رویترز، چین در حال مقابله با نفوذ روزافزون غول‌های فناوری چینی به‌دلیل نگرانی‌های ضدانحصارطلبی و امنیت داده است.