اگرچه این تصمیم کمی ‌غیرمنتظره بود اما این دو شرکت چینی فعال در صنعت تولید گوشی‌های هوشمند، تحت مالکیت شرکت چینی BBK Electronics قرار داشتند. البته پیت لاو، از کلمه «ادغام» برای اعلام این خبر استفاده نکرد و این شاید به این معنی باشد که احتمالا این دو برند از این پس، همکاری نزدیک‌تری با یکدیگر خواهند داشت و گروه‌ها و مهندسانشان با یکدیگر کار خواهند کرد. بد نیست بدانید که شرکت وان‌پلاس توسط پیت لاو و کارل پِی راه‌اندازی شد و لاو در ماه مه سال گذشته، با حفظ سمت مدیرعاملی، به‌عنوان مدیر ارشد محصولات این شرکت نیز فعالیت داشته است. کارل پِی اما در ماه اکتبر، وان‌پلاس را ترک کرد و بعد از کناره‌گیری پِی، این خبر مهم‌ترین خبری است که طی ماه‌های اخیر درباره وان‌پلاس منتشر شده است.

همان‌طور که در پست منتشرشده توسط لاو آمده، در زمان مدیرعاملی وی بوده که همکاری‌های نزدیکی میان وان‌پلاس و اوپو شکل گرفت. در این پست عنوان شده است: «همان‌طور که می‌دانید، سال گذشته مسوولیت‌های اضافی را برای نظارت بر استراتژی محصولات هر دو شرکت وان‌پلاس و اوپو متقبل شدم. از آن زمان به بعد، برخی از گروه‌های تحقیقاتی و مهندسی، در این دو شرکت ادغام شدند تا بتوانیم فعالیت‌های خود را منسجم‌تر کرده و از منابع مشترک میان این دو شرکت بهتر استفاده کنیم.» لاو تاکید کرد به‌رغم رابطه نزدیک با اوپو، شرکت وان‌پلاس همچنان به فعالیت خود به‌عنوان یک برند مستقل ادامه خواهد داد. به این معنی که شاهد اعمال تغییر و تحول جدید نخواهیم بود چراکه هر دو شرکت جزو زیرمجموعه BBK به شمار می‌روند. بنابراین، می‌توان گفت رابطه میان اوپو و وان‌پلاس نسبت به قبل نزدیک‌‎تر شده و نمی‌توان از واژه ادغام در اینجا استفاده کرد.

چنین تصمیمی ‌می‌تواند برای شرکت وان‌پلاس بسیار حائز اهمیت و مفید باشد چرا که از این پس می‌تواند از منابع دانشی شرکت اوپو نیز برای توسعه محصولات خود استفاده کند. درحال‌حاضر، اوپو گوشی‌های هوشمند متعددی را تولید و روانه بازار کرده که از مدل‌های ارزان‌قیمت تا گران‌قیمت را شامل می‌شود. طبق آخرین گزارش‌ها، رشد سالانه اوپو در سه ماه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی برابر با ۱۱ درصد بوده است. براساس شواهد، وان‌پلاس می‌تواند با کمک اوپو سبد محصولاتی خود را توسعه و هزینه‌های تولید را کاهش دهد چراکه می‌تواند از زنجیره تامین، تحقیق و توسعه و دیگر سرویس‌های مرتبط با این شرکت استفاده کند.