این شرکت سازنده تجهیزات مخابراتی فنلاندی، در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اقدام ۶۰۰ میلیون یورو (۷۱۵ میلیون دلار) از هزینه‌های پایه نوکیا خواهد کاست. این اقدام روی دورنمای سال ۲۰۲۱ نوکیا تاثیر نمی‌گذارد. تصمیم برای تعدیل حداکثر ۱۰ درصد از نیروی کار پس از انتشار گزارش مالی سالانه صورت گرفت که بسیاری از سرمایه‌گذاران را نسبت به چشم‌انداز کاهش درآمد مایوس کرد. طرح سازمان دهی مجدد نوکیا می‌تواند حداکثر ۷۰۰ میلیون یورو در دو سال آینده هزینه داشته باشد.

این حرکت بخشی از مدل عملیاتی جدیدی است که نوکیا در اکتبر رونمایی کرد و امیدوار است با استفاده از آن، توان رقابتش را بهبود دهد. شرکت اریکسون، رقیب سوئدی نوکیا موفق شده است شبکه‌های ۵G را سریع‌تر از حد انتظار بسازد و زودتر از برنامه تعیین شده، به سودآوری برسد. با تغییرات جدید در نوکیا، پکا لاندمارک، مدیرعامل نوکیا اظهار کرده که هر یک از چهار گروه کسب و کار این شرکت مسیر روشنی را به سمت رشد پایدار و سودآور شناسایی کرده و هزینه‌های پایه خود را برای سرمایه‌گذاری در آینده‌شان تنظیم می‌کنند. نوکیا زمانی بزرگ‌ترین سازنده تلفن‌همراه جهان و ارزشمندترین شرکت اروپا بود اما پس از عرضه آی‌فون اپل و گوشی‌های سامسونگ در یک دهه پیش، به سایه‌ای از آنچه بود، بدل شد. این شرکت اخیرا بخشی از سهم بازارش را در رقابت ۵G از دست داده و به سختی در تلاش برای یکپارچه کردن خرید آلکانت لوسنت در سال ۲۰۱۶ است. در نتیجه از شرکت‌های اریکسون و هوآوی عقب مانده و به نظاره سامسونگ نشسته که در بازار شبکه مخابراتی، نسبتا تازه‌وارد بوده و در حال کسب سهم بازار است.

براساس گزارش بلومبرگ، دولت‌ها و شرکت‌های مخابراتی در تلاش برای ایجاد رقابت بیشتر و تنوع در انتخاب تامین‌کنندگان شبکه هستند تا از اتکا به یک یا دو فروشنده اجتناب کنند. با این حال نوکیا پس از ممنوعیت استفاده از تجهیزات هوآوی در شبکه‌های ۵G بازارهای مهمی مانند انگلیس، به پر کردن خلأ ایجاد شده کمک کرد و توانست قراردادهای بزرگی با مشتریانی نظیر گروه بی‌تی منعقد کند.