دانلود سیگنال از طریق فروشگاه‌های اپ‌استور اپل و گوگل‌پلی در ده‌ها کشور افزایش یافت. کوچ کاربران در هفتم ژانویه که ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا در پیامی به ۴۰‌میلیون هوادارش در توییتر توصیه کرد برنامه سیگنال را نصب کنند، شدت گرفت. رشد تلگرام و سیگنال در چین به اندازه مناطق دیگری که واتس‌اپ در آنجا اپلیکیشن اصلی مورد‌استفاده کاربران بوده، قابل‌ملاحظه نبوده است اما رشد اخیر کاربران این اپلیکیشن‌ها در چین که وی‌چت اپلیکیشن شماره یک به‌شمار می‌رود، نشان می‌دهد اپلیکیشن‌های پیام‌رسان دیگر با ظرفیت‌های متفاوت در چین همچنان وجود دارند. طبق آمار شرکت تحقیقاتی سنسور تاور، سیگنال در فاصله هشتم تا ۱۲ ژانویه ۹ هزار دانلود جدید از فروشگاه اپ‌استور چین داشت که رشد ۵۰۰ درصدی در مقایسه با فاصله سوم تا هفتم ژانویه را نشان می‌دهد. تلگرام در فاصله هشتم تا ۱۲ ژانویه ۱۷‌هزار دانلود جدید داشت که رشد ۶درصدی در مقایسه با سوم تا هفتم ژانویه را نشان داد. رشد واتس‌اپ در مدت مذکور متوقف شد و ۱۰هزار دانلود داشت.

این حقیقت که تلگرام، سیگنال و واتس‌اپ در چین قابل دسترس هستند، ممکن است برای برخی مایه تعجب باشد، اما سایت رصد سانسور اپل نشان می‌دهد که همه اپلیکیشن‌های پیام‌رسان غربی همچنان در فروشگاه برنامه اپل موجود هستند. وضعیت برای اندروید متفاوت است، زیرا خدمات گوگل عمدتا در چین مسدود شده‌اند و کاربران اندروید از فروشگاه‌های برنامه اندروید که توسط شرکت‌هایی نظیر تنسنت و بایدو اداره می‌شوند، استفاده می‌کنند. تلگرام و سیگنال در این فروشگاه‌های اندروید برای دانلود موجود نیستند و تنها کاربرانی که از ابزارهای فیلترشکن استفاده می‌کنند، قادر به دسترسی به گوگل‌پلی و نصب این اپلیکیشن‌ها هستند. چالش بعدی استفاده از این اپلیکیشن‌هاست. برخی مانند سیگنال بدون‌نیاز به ابزار فیلترشکن به‌راحتی کار می‌کنند، اما مشکل اصلی ثبت‌نام در سیگنال است. کاربر باید با استفاده از یک شماره تلفن حسابش را فعال کند و شماره‌های تلفن چینی با هویت واقعی کاربران ثبت شده‌اند. کاربران می‌گویند واتس‌اپ گاه بدون نیاز به فیلترشکن در چین کار می‌کند، اما بسیار کند است و فیس‌بوک بدون فیلترشکن قابل‌دسترس نیست.

 طبق قانون امنیت سایبر که از سال ۲۰۱۷ به اجرا گذاشته شد، شرکت‌ها برای فعالیت قانونی در چین باید اطلاعات کاربران را در سرورهای داخل این کشور ذخیره کنند و اطلاعات لازم را در اختیار مقامات قرار دهند. به‌عنوان مثال اپل با یک فراهم‌کننده خدمات ابری چینی برای ذخیره اطلاعات کاربران چینی خود همکاری می‌کند. براساس گزارش تک‌کرانچ، این الزام پرسش‌هایی را درباره نوع تعامل سیگنال و سایر اپلیکیشن‌های خارجی با مقامات چینی برانگیخته است. سیگنال اعلام کرده است که هیچ اطلاعاتی را به پلیس هنگ‌کنگ نداده است و هیچ اطلاعاتی برای ارائه به پکن ندارد.