سامسونگ در سه ماه دوم امسال با ۲۶ درصد سهم بازار در هند پس از شیائومی چین با ۲۹ درصد قرار گرفت. زنجیره تامین متنوع و بومی سامسونگ کمک کرد از تاخیرهای مشابهی که رقیبانش در جریان قرنطینه مقابله با ویروس کرونا تجربه کردند، اجتناب کند. این شرکت کره‌ای در سه ماه اول در بازار هند ۱۶ درصد سهم داشت. سامسونگ زمانی بزرگ‌ترین بازیگر در دومین بازار بزرگ تلفن هوشمند جهان بود، اما در سه سال گذشته مشتریان هندی خود را به برندهای چینی واگذار کرد. با این همه هند همچنان حدود ۵/ ۷ میلیارد دلار درآمد سالانه از گوشی‌های هوشمند برای سامسونگ داشته است.

سامسونگ در حومه دهلی‌نو یک کارخانه تولید گوشی تلفن همراه ساخته که آن را بزرگ‌ترین کارخانه تولیدی جهان توصیف کرده است و در آن گوشی‌های جدید را امتحان کرده و گاهی محصولاتش را برای صادرات مونتاژ می‌کند. قدرت تولید و توانایی سامسونگ برای تامین داخلی بسیاری از قطعات به این شرکت کمک کرده است در شرایط پاندمی رشد کند. برندهای تلفن هوشمند شیائومی و اوپو با وقفه در تولید داخلی و تاخیرات محصولات به دلیل شیوع کووید-۱۹ مواجه شدند، اما سامسونگ توانست به تحویل جهانی محصولاتش ادامه دهد.

اکنون این شرکت با تکیه با روند مذکور هفت مدل جدید تلفن هوشمند از ژوئن عرضه کرده که سه مدل کمتر از ۱۰۰ هزار روپیه و معادل ۶۳/ ۱۳۳ دلار هستند و ارزان‌ترین آنها ۷۵ دلار قیمت دارد. رقابت از سوی رقیبانی مانند شیائومی که روی تصویر ساخت هند برای شکست احساسات ضدچینی استفاده می‌کنند، شدید است. همچنین همکاری میان شرکت ریلاینس اینداستریز هند و گوگل برای تولید گوشی اندرویدی ارزان به منزله تهدیدی برای فروش مدل‌های ارزان‌قیمت سامسونگ محسوب می‌شود. بر اساس گزارش رویترز، احساسات ضدچینی در هند اتفاق جدیدی نیست. برندهای چینی در این کشور برای محصولات ارزان‌تر شناخته شده‌اند و اگرچه برند سامسونگ شهرت بهتری دارد، اما برای جذب مشتریان حساس به قیمت هندی، به سختی تلاش کرده است.