آسیبپذیری گلکسی اس۷ در برابر نفوذ هکرها
حالا به تازگی این پژوهشگران اعلام کردهاند که امنیت میکروچیپهای بهکار رفته در گوشی گلکسی اس۷ بسیار پایین است و هکرها قادر خواهند بود به راحتی به اطلاعات کاربرانشان دسترسی پیدا کنند و به این ترتیب امنیت اطلاعات آنها به مخاطره میافتد. به گفته آنها، این حفره امنیتی بیش از ۱۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند را مورد هجوم و حمله قرار داده و به هکرها امکان میدهد که به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی آنها دست یابند. این در حالی است که گوشیهای گلکسی اس۷ و برخی دیگر از گوشیهای سامسونگ در برابر آسیبپذیری معروف ملت داون که پردازندههای اینتل را مورد هجوم خود قرار داده بود، ایمن هستند.
اما به تازگی برخی از پژوهشگران فعال در دانشگاه فنی گرانتز اتریش در گفتوگویی با خبرگزاری رویترز مدعی شدهاند با استفاده از ضعف امنیتی ملت داون (Melt Down) توانستهاند به گوشیهای گلکسی اس۷ نفوذ کنند. این پژوهشگران همچنین اعلام کردهاند که قصد دارند میزان آسیبپذیری مذکور را روی تعداد بیشتری از گوشیهای هوشمند از برندهای مختلف تست و آزمایش کنند. بهطور قطع، تعداد بیشتری از گوشیهای هوشمند هستند که در مقابل چنین رخنه امنیتی آسیبپذیرند اما هنوز به آنها پی برده نشده است.
شرکت سامسونگ در ماههای ژانویه و ژوئیه سال جاری ۲۰۱۸ میلادی بود که برای گوشیهای گلکسی اس۷ به روزرسانیهای امنیتی ارائه کرد تا آنها را در برابر ملت داون ایمن و مقاوم سازد. این در حالی است که هنوز گزارش دقیقی از نفوذ و رخنه آسیبپذیری ملت داون به گوشیهای گلکسی اس۷ سامسونگ ثبت نشده است. مدتهاست که ضعفها و حفرههای امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازندههای ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده روی حافظه رایانهها دسترسی پیدا کنند، مورد بحثهای فراوانی قرار گرفته است. این ضعفها و حفرههای امنیتی در پردازندههای اینتل بهگونهای بوده است که به هکرها اجازه میداده علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشیهای همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب میشد به تراشههای دیگری همچون ای ام دی وای آر ام نیز دسترسی یابند.
ارسال نظر