مشخصات سیستم عامل اندروید P اعلام شد
رابط کاربری: یکی از مهمترین تغییرات ظاهری که در اندروید پی اضافه شده، رابط کاربری و افزودن ژستهای حرکتی به آن است. رابط کاربری که شباهت بسیار زیادی به آیفون ۱۰ (ایکس) اپل دارد. نشانگر کوچکی برای آیکون خانه (home) در لبه پایینی رابط کاربری دیده میشود و با حرکت انگشت از لبه پایین به سمت بالا، کاربر را به صفحه اصلی خانه هدایت خواهد کرد.
سلامتی دیجیتال: قابلیت «سلامتی دیجیتال» در اندروید P به کاربران این امکان را میدهد تا با نظارت و کنترل وضعیت سلامتی خود، از گوشیهای هوشمند استفاده کمتری کنند و به این ترتیب، وضعیت سلامتی خود را بهبود ببخشند. این قابلیت با بررسی و تحلیل هوشمندانه دفعات باز و بسته کردن قفل گوشی، روشن و خاموش کردن صفحه نمایش گوشی، تعداد باز کردن اعلان و نوتیفیکشنهای گوشی، مصرف باتری، مصرف اینترنت دیتا یا وای فای و بلوتوث، میزان تقریبی استفاده کاربران از گوشی هوشمندشان را تخمین زده و به آنها با نمایش نمودار دقیقی، هشدار بدهد که آنها به موبایل و اینترنت معتاد شدهاند، بنابراین باید به فعالیتهای بدنی، فیزیکی و همچنین سایر سرگرمیهای سالم همچون کتابخوانی، ورزش، پیادهروی، بیرون رفتن با دوستان و خانواده و ... بپردازند.
اسلایس در اندروید پی: جدیدترین نسخه از اندروید بسیار هوشمندانهتر از نسخههای قبلی آن عمل خواهد کرد و با در اختیار قرار گذاشتن چند قابلیت، کاربران میتوانند از تمام پتانسیل و قوای گوشی هوشمند خود بهرهمند شوند.
باتری تطبیقی: قابلیت باتری تطبیقی با بهرهگیری از یادگیری ماشینی، نوع استفاده کاربران از گوشی را تشخیص داده و بر اساس همان الگو، طول مدت زمانی را که باتری گوشی شارژ نگه میدارد، افزایش قابل توجهی میدهد. گوگل مدعی شده است که مصرف باتری این گوشی با این قابلیت، حدودا ۳۰ درصد کاهش مییابد.
روشنایی خودکار و تطبیقی: هم اکنون بسیاری از گوشیهای هوشمند با توجه به میزان نور موجود در محیط پیرامون کاربران، میزان روشنایی صفحه نمایش گوشی آنها را تنظیم میکنند اما با این قابلیت جدید، گوشی با میزان نور ترجیحی شما آشنا میشود و طبق همان الگو، روشنایی نمایشگر موبایلتان را تنظیم میکند.
چرخش صفحه بهصورت دستی: یکی از آزاردهندهترین ویژگیهای اندروید، قابلیت چرخش خودکار صفحه نمایش بود که در صورت غیرفعالسازی، باید کاربران کرکره را از بالا به پایین کشیده تا گزینه چرخش خودکار را فعال کنند. از آن طرف هم در صورتی که چرخش خودکار فعال میشد، در مواقعی هم که نیازی به آن نبود، فعال شده و صفحه را میچرخانید. حالا با یک گزینه بهصورت پیشفرض در نوار پایینی گوشی، کاربران به راحتی قادر خواهند بود تنها در مواقعی که میخواهند، چرخش صفحه را فعال کنند.
ارسال نظر