همچنین Counterpoint تحلیلی با جزئیات از این آمار خود منتشر کرده است. بنا به گفته تحلیلگران، کاربرانی که در کشورهای تحت‌توسعه زندگی می‌کنند، بیش از ساکنان کشورهای توسعه‌یافته به صفحه‌نمایش گوشی خود نگاه می‌کنند. به‌عنوان‌مثال ۵۵ درصد از تمام ساکنان مالزی روزانه بیش از ۵ ساعت از گوشی خود استفاده می‌کنند، اما در ژاپن ۴۳ درصد از کاربران روزانه بیش از ۳ ساعت به‌کار با گوشی مشغول هستند. بیشترین کاری که با گوشی هوشمند در میان تمام کاربران انجام می‌شود، گشت‌وگذار در اینترنت است، بعدازآن ۶۲ درصد به بازی، ۵۵ درصد تماس تلفنی و ۵۴ درصد ارسال پیام کوتاه و چت مشغول هستند. برای پیام کوتاه به سرویس خاصی اشاره نشد که نتیجتا شامل پیام کوتاه عادی، iMessage، مسنجر فیس‌بوک و دیگر سرویس‌ها می‌شود.

تعویض گوشی هوشمند پروسه‌ای طولانی است، اما به‌مرورزمان بازار این بازه را کاهش می‌دهد. میانگین جهانی برای عوض کردن گوشی ۲۱ ماه و میانگین خرید یک گوشی جدید در مکزیک ۱۸ ماه است. طبق معمول در سوی دیگر این بازه ژاپن قرارگرفته که ساکنان این کشور ترجیح می‌دهند برای خرید یک گوشی جدید دو سال (دقیق‌تر ۲۶ ماه) صبر کنند. قیمت گوشی‌های هوشمند نیز عامل تاثیرگذاری محسوب می‌شود که Counterpoint به‌خوبی آن را در آمار خود پوشش داده است. جای تعجب ندارد که کشورهای توسعه‌یافته هزینه بیشتری برای گوشی‌های هوشمند صرف می‌کنند. عربستان سعودی، استرالیا و آلمان کشورهایی هستند که نیمی از کاربران گوشی‌های هوشمند در آنها حاضر به پرداخت بیش از ۴۰۰ دلار برای یک گوشی جدید هستند.

یک‌سوم این جمعیت نیز تا بیش از ۵۰۰ دلار برای خرید گوشی می‌پردازند. هند کشوری است که تنها ۵ درصد از جمعیت آن تا این حد برای خرید گوشی جدید هزینه صرف می‌کنند. با‌وجوداین ۵ درصد از جمعیت کاربران گوشی‌های هوشمند در هند، به‌اندازه نصف کاربران در آلمان، استرالیا و عربستان درمجموع است. پرداخت الکترونیکی و اپلیکیشن‌های کیف پول در شرق آسیا طرفداران زیادی دارد و این در حالی است که ۴۵ درصد از کاربران گوشی‌های هوشمند در مالزی و تایلند، حداقل از یکی از این سرویس‌ها استفاده می‌کنند.