تعداد کاراکترهای توییتر دو برابر شد
آیتی ایران: توییتر برای نخستین بار محدودیت ۱۴۰کاراکتر این سرویس را افزایش میدهد. این شرکت اعلام کرد این محدودیت را به ۲۸۰کاراکتر ارتقا میدهد. هدف این است که افراد فرصت بیشتری برای انتشار موضوعات موردنظر خود در هر توییت داشته باشند.
فعلا این امکان برای تعداد محدودی از افراد فراهم خواهد بود و سپس برای همه کاربران فعال خواهد شد. توییتر خبر افزایش محدودیت کاراکتر خود را در بلاگ این شرکت اعلام و جک دورسی مدیرعامل این شرکت نیز در خود توییتر آن را تایید کرد. توییتر معتقد است محدودیت ۱۴۰ کاراکتر در زبانهای مختلف تاثیرهای گوناگونی دارد مثلا در زبان ژاپنی به دلیل ساختار این زبان با ۱۴۰ کاراکتر فرصت بیشتری برای یک موضوع در اختیار کاربر قرار میدهد تا مثلا زبان انگلیسی.
آیتی ایران: توییتر برای نخستین بار محدودیت ۱۴۰کاراکتر این سرویس را افزایش میدهد. این شرکت اعلام کرد این محدودیت را به ۲۸۰کاراکتر ارتقا میدهد. هدف این است که افراد فرصت بیشتری برای انتشار موضوعات موردنظر خود در هر توییت داشته باشند.
فعلا این امکان برای تعداد محدودی از افراد فراهم خواهد بود و سپس برای همه کاربران فعال خواهد شد. توییتر خبر افزایش محدودیت کاراکتر خود را در بلاگ این شرکت اعلام و جک دورسی مدیرعامل این شرکت نیز در خود توییتر آن را تایید کرد. توییتر معتقد است محدودیت ۱۴۰ کاراکتر در زبانهای مختلف تاثیرهای گوناگونی دارد مثلا در زبان ژاپنی به دلیل ساختار این زبان با ۱۴۰ کاراکتر فرصت بیشتری برای یک موضوع در اختیار کاربر قرار میدهد تا مثلا زبان انگلیسی. بر اساس مطالعه توییتر تنها ۴/ ۰ درصد کاربران ژاپنی ۱۴۰ کاراکتر خود را در پست توییتر مورد استفاده قرار دادهاند در حالی که این میزان در زبان انگلیسی ۹درصد است.
این مطالعه همچنین نشان میدهد متوسط هر توییت به زبان ژاپنی ۱۵ کاراکتر است در حالی که این میزان در زبان انگلیسی ۳۴ کاراکتر است. بر همین اساس توییتر ظرفیت کاراکتر خود را برای همه زبانها به جز ژاپنی، چینی و کرهای به ۲۸۰ کاراکتر افزایش میدهد. شاید اضافه کردن ۱۴۰ کاراکتر چندان نکته پیچیده و خاصی برای یک سرویس اینترنتی نباشد اما ۱۴۰کاراکتر توییتر ویژگی اصلی این سرویس و شاید متمایزترین قابلیت توییتر بود که باعث ایجاد مدلی از انتشار محتوا به شکل خلاصه در اینترنت شد.
مدلی که به خصوص مورد علاقه بسیار رسانهها، سیاستمداران و ... قرار گرفت. محدودیت کاراکتر البته به خصوص برای کاربران زبان فارسی نیز زحمت قابل توجهی ایجاد کرده بود و حتی تعداد کاراکتر آن نسبت به زبان انگلیسی نیز محدودیت بیشتری ایجاد میکرد که کاربران را مجبور میکرد تفکرات و موضوعات خود را بهصورت چند توییت(اخیرا با عنوان مجموعه توییت) منتشر کنند.
توییتر سالها در برابر تقاضای افزایش کاراکتر مقاومت کرده است. سال گذشته جک دورسی مدیرعامل توییتر گفته بود ۱۴۰ کاراکتر محدودیت زیبایی است و توییتر این حس(خوب) را از دست نخواهد داد. رشد استفاده از محتواهای مختلف مثل ویدئو، نظرسنجی، GIF و ... حالا این شرکت را مجبور کرده در همین محدودیت زیبا تجدید نظر کند. توییتر بهار سال گذشته فایلهای مدیا و سپس منشن کردن دیگران را از شمار کاراکترها کنار گذاشت تا فضای بیشتری برای هر توییت فراهم شود اما به نظر میرسد این کافی نبوده است. توییتر حالا تغییری هم در مدل شمارش کاراکترها داده، به شکلی که شمارشگر از ابتدای نوشتن توییت نمایش داده نمیشود بلکه هنگام نوشتن ۲۰کاراکتر انتهایی دیده خواهد شد. توییتر نمیخواهد همین ۲۸۰ کاراکتر را هم به سرعت اجرایی کند بلکه قرار است با ارزیابی تاثیر آن در زبانهای مختلف آن را عملی کند.
ارسال نظر