شرکت چینی «تنسنت» به دنبال خرید اسپاتیفای
آیتیایران: مدتها است که گفته میشود سهام اسپاتیفای قرار است بهصورت عمومی عرضه شود و احتمال میرود اولین دور آن هم اوایل سال آینده انجام شود. در این میان بهتازگی خبر رسیده که شرکت اسپاتیفای پیشنهاد هنگفت یکی از کمپانیهای بزرگ را رد کرده است. گفته میشود کمپانی چینی Tencent با ارزشی معادل ۳۸۰ میلیارد دلار خواهان بهخدمت گرفتن اسپاتیفای بوده است. یکی از منابع نزدیک به این شرکت اعلام کرده کمپانی چینی Tencent بهمنظور توسعه پلتفرم نوپای موزیک خود در خارج از چین و قاره آسیا، قصد داشته سرویس اسپاتیفای را بهخدمت بگیرد.
آیتیایران: مدتها است که گفته میشود سهام اسپاتیفای قرار است بهصورت عمومی عرضه شود و احتمال میرود اولین دور آن هم اوایل سال آینده انجام شود. در این میان بهتازگی خبر رسیده که شرکت اسپاتیفای پیشنهاد هنگفت یکی از کمپانیهای بزرگ را رد کرده است. گفته میشود کمپانی چینی Tencent با ارزشی معادل ۳۸۰ میلیارد دلار خواهان بهخدمت گرفتن اسپاتیفای بوده است. یکی از منابع نزدیک به این شرکت اعلام کرده کمپانی چینی Tencent بهمنظور توسعه پلتفرم نوپای موزیک خود در خارج از چین و قاره آسیا، قصد داشته سرویس اسپاتیفای را بهخدمت بگیرد. هنوز مشخص نیست که مذاکرات بین دو شرکت تا پیشنهاد قیمت ادامه پیدا کرده است یا خیر اما با توجه به تصمیم اسپاتیفای در جهت عرضه سهام این شرکت بهصورت عمومی در سال آینده، بعید میدانیم چنین اتفاقی افتاده باشد.
سرویس اسپاتیفای ۱۱ سال پیش کار خود را بهعنوان سرویس پخش موسیقی آغاز کرد ودر حال حاضر بهعنوان بزرگترین و محبوبترین سرویس در این زمینه، بیش از ۱۴۰میلیون کاربر فعال دارد که بیش از ۶۰میلیون نفر از این کاربران هزینه اشتراک ماهانه یا سالانه پرداخت میکنند. جدیترین رقیب اسپاتیفای، سرویس اپل موزیک است که حدود ۱۰ سال پیش افتتاح شد. اپل موزیک ژوئیه امسال اعلام کردکه تعداد کاربران پرداختکننده حق اشتراک سرویس اپل موزیک به ۲۷ میلیون نفر رسیده است. شرکت Tencent که از طریق ۳ سرویس پخش موسیقی خود توانسته بیش از ۶۰۰ میلیون کاربر چینی را جذب کند، قصد دارد فعالیتهای خود را در خارج از چین و آسیا هم گسترش دهد بههمین دلیل بهخدمت گرفتن اسپاتیفای را بهترین راه ممکن میداند. اسپاتیفای هم که در حال حاضر در ۶۰ کشور مختلف دنیا استفاده میشود، میتوانست محدوده کاربران خود را به شکل قابل توجهی گسترش دهد که با رد پیشنهاد این شرکت چینی این فرصت را از دست داد. از دیگر مشتریان بزرگ اسپاتیفای میتوان به گوگل و MySpace اشاره کرد. جالب است که اسپاتیفای بارها تلاش کرده که سرویس SoundCloud را بهخدمت بگیرد که هیچگاه موفق نشده است. شرکتها و سرویسهایی که اسپاتیفای در این چند سال بهخدمت گرفته همگی کوچک بودهاند و تنها بهمنظور بهبود تکنولوژی و امکانات سرویس موزیک این شرکت بهکارگرفته شدهاند.
ارسال نظر